Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Maramures, Breb - 100000 EURO

100000 €  De vanzare
Vand casa + anexa in zona Maramuresului (Breb) casa este situata in centrul brebului (zona buna pentru deschiderea unor obiective turistice)pentru mai multe detali 787 - arata telefon -

Pe site din 12-06-2023
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Breb.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Breb. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breb.

Este Breb zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Breb  - 375000 EURO Proprietar 375000 €
Vanzare casa Maramures, Breb - 375000 EURO Breb, Breb , jud. Maramures

"The Village Hotel Breb" villagehotelmaramures.com O oportunitate unica de a cumpara o proprietate idilica, situata central, in satul eco-turistic Breb Maramures. Compus din 9 cladiri traditionale amplasate, intr-o oaza naturala privata, cu un parau care curge prin mijlocul proprietatii si vedere neintrerupta la Creasta Cocosului. Suprafata totala a terenului este de 5175m² care este intravilan. Proprietatea include 4 case de oaspeti, receptie, spalatorie, bucatarie exterioara, gratar, depozite, zona mare de parcare si un restaurant/bar semi renovat. Suprafata totala interioara este de aproximativ 624 m² in prezent proprietatea functioneaza ca o casa de oaspeti de succes si binecunoscuta, care poate gazdui pana la 21 de persoane. Exista, de asemenea, oportunitati de impartire a proprietatii in 2 resedinte separate si un alt teren adecvat pentru dezvoltare ulterioara. Casa de Oaspeti Unu. 120m² 3 dormitoare cu 3 bai private si bucatarie. Casa de Oaspeti Doi. 60m² 1 dormitor cu baie proprie si bucatarie. Casa de Oaspeti Trei. 70m² 1 dormitor cu baie proprie si bucatarie. Casa de Oaspeti Patru. 90m² 1 dormitor cu 1 baie si bucatarie. Perfect pentru un operator operator care se va bucura de un stil de viata implinit si mai aproape de natura. Case de vanzare - Breb , Case de vanzare - Maramures

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Maramures, Breb  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Maramures, Breb - 20000 EURO Breb, Breb , jud. Maramures

Pop Ileana Vindem o casuta din lemn de brad,demontabila Maramures Breb

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(