Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Brebu Nou - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Propietar, vand casa de vacanta mobilata si utilata in localitatea Brebu Nou (zona turistica Trei Ape), jud. Caras-Severin. Anul constructiei 1999 - constructie noua. Suprafata terenului este de 322 mp, din care constructia reprezinta 132 mp si este un duplex. Cele 2 apartamente sunt construite in oglinda. Amenajarea lor difera insa putin. Fiecare apartament are la parter o baie, o bucatarie si o camera. Iar unul dintre apartamente are la intrare un antreu, iar celalalt are amenajat la mansarda doua camere suplimentare. Dotari: curent electric, apa curenta, boiler, fosa septica (*cu posibilitatea legarii la canalizarea localitatii), incalzire cu teracota pe lemne, gresie, faianta, dus, podele de lemn.

Pe site din 03-07-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 322 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brebu Nou.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brebu Nou. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brebu Nou.

Este Brebu Nou zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Brebu Nou  - 207000 EURO Proprietar 207000 €
Vanzare casa Caras Severin, Brebu Nou - 207000 EURO Brebu Nou, Brebu Nou , jud. Caras Severin

Vand casa in Comuna Brebu Nou, pozitie centrala cu asfalt la strada. Proprietatea este compusa din : - teren 2800 mp (front stradal 30 ml) - casa 240 mp - garaj+atelier 60 mp - magazie de lemne 30 mp - pivnita 10 mp. Casa este construita din caramida si este izolata cu polistiren de 10 cm, fiind structurata astfel : camera de zi/living spatios, 6 camere, 3 bai, bucatarie cu loc de luat masa, 2 terase (una este acoperita), pivnita (cu 2 intrari). Casa este racordata la reteaua de curent si cea de apa a comunei, dar are si generator de curent diesel (5kw), respectiv fantana proprie cu hidrofor. Incalzirea se face cu un sistem centralizat cu calorifere (2 zone de incalzit individuale), dotat cu o centrala pe gaz (sistem cu butelii) Buderus noua (35kw) in toata casa sau cu teracote individuale in fiecare camera, respectiv semineu in living. Casa se vinde complet mobilata (mobila de lemn) si utilata. In gradina sunt plantati pomi fructiferi, cultura de capsuni bio si vita de vie aclimatizata la munte. Casa este folosita ca si resedinta permanenta sau se poate utiliza ca si casa de vacanta, casa de oaspeti sau pensiune (se poate realiza extindere cu mansarda - podul este foarte generos). Recent a avut parte de o improspatare (a fost jugravit interiorul). Proprietatea este disponibila imediat. Case de vanzare - Brebu Nou , Case de vanzare - Caras Severin

207000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(