Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Giurgiu, Bucsani - 61500 EURO

61500 €  De vanzare
Vand casa la tara, cca 40 km de Bucuresti, Jud Giurgiu, com Bucsani, str. Principala 156. La intrare se afla o constructie tip magazin P+1, amprenta 24 mp. Casa e compusa din 3 dormitoare, living ,hol, bucatarie cu debara, baie. Mai sunt garaj auto,dependinte cospodaresti, gradina zarzavat cu solar,livada pomi fructiferi cu iesire la raul Neajlov. Casa e izolata termic cu polistiren, decorativa, geamuri termopan. Incalzire cu centrala lemne si brichete, sobe teracota in dormitoare. Casa se vinde mobilata cu toate accesoriile necesare, aragaz cu butelie, boiler electric, tv color HD, masina automata de spalat, ect. Apa curenta si put in gradina de zarzavat. Sistem de supraveghere 4 camere exterioare. Casa e din caramida cu placa turnata. Magazinul e din boltarii, contructie noua. Teren total 3800 mp. Case de vanzare - Bucsani , Case de vanzare - Giurgiu

Pe site din 16-09-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucsani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucsani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucsani.

Este Bucsani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Bucsani  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Giurgiu, Bucsani - 36000 EURO Bucsani, Bucsani , jud. Giurgiu

Vand casa la tara , cca 50 km de Bucuresti ,Judetul Giurgiu , comuna Bucsani , sat Uiesti , compusa din 2 camere (living+dormitor) , bucatarie , baie , hol lung de servit masa , magazie cu pod , beci si cotet ; ,suprafara utila 73mp, suprafara construita 97mp, teren 1300 mp -2 puturi in curte(unul cu pompa pt apa din casa ) -geamuri termopan -baie cu cabina de dus -centrala pe lemne , calorifere -fosa septica -beci - izolata termic cu polistiren cu decorativa (orange) -pod in casa si pod in magazie -vecin doar in partea dreapta a curtii, casa are deschidere pe 2 parti in fata curtii si in spate , pe ambele parti porti -gard de jur imprejurul gradinii -livada cu pomi - vita de vie -in magazie se gasesc scule si unelte pt gradinarit , scara noua , roaba noua, depozitare tip rafturi fier , tomberon , aspirator etc… Casa se vinde ca in poze mobilata si utilata complet : -frigider - boiler electric baie -masina de spalat in magazie - aragaz cu cuptor -televizor mic -canapea noua living material textil -pat nou cu lada rabatabila si saltea -birou cu scaun -fotoliu nou -dulap living -calorifer electric mare nou -2 dulapuri dormitor si un pantofar -canapea hol piele si pantofar -masa cu scaune -microunde -lada pentru lemne -in magazie sunt peleti/brichete pt o iarna/2 cca 3 paleti de peleti/brichete - etc ... Casa este construita din chirpici cu fundatie de beton, acoperis din tabla , dusumea lemn , gresie si faianta baie , tavan jos la aprox 240 cm de podea Unic proprietar , toate taxele si impozitele platite la zi , acte in regula -curent -posibilitate conectare la reteaua de apa stradala , este in curte -Fara gaze ( sapaturile pt gaze au inceput in comuna Bucsani ) Pot trimite mai multe poze sau videoclipuri pe whatsapp Case de vanzare - Bucsani , Case de vanzare - Giurgiu

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(