Anunturi imobiliare particulari

Vanzare casa/vila 255 camere Crangasi, Bucuresti

220000 €  De vanzare
Proprietar vand vila in crangasi p+1+2+m,suprafata teren 150mp,suprafata construita aprox.300mp,vila contine 8 garsoniere+1 apartament 2 camere,intrare separata,contorizate,internet,tv,bai,bucatarii,mobilate si utilate,toata vila aduce un profit anual de aproximativ 25.000 euro.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 27-03-2018
Vizualizari 19
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2
Suprafata teren: 150 m2
Etaj: /2
Camere: 127

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Inchiriere garsoniera mobilata si utilata Crangasi Sectia de Politie Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere o garsoniera de confort 1, decomandata situata la 2min de Piata Crangasi. Locuinta este situata la etajul 8 dintr-un imobil de 8 etaje (cu doua lifturi), ocupa o suprafata utila de 40 mp la care se adauga si balconul. Garsoniera este mobilata si utilata, bucataria echipata cu tot ce este necesar si dispune de un aparat de aer conditionat. Imobilul este situat in apropriere de Metrou Crangasi, piata si parc. In concluzie, recomandam cu caldura vizionarea acestei proprietati, consideram ca intruneste principalele conditii in inchirierea unui apartament, respectiv suprafata optima, calitate, confort si intimitate. DETALII IMPORTANTE PENTRU INCHIRIERE: Oferim servicii de consultanta imobiliara pe baza de comision aplicat pretului de inchiriere al proprietatii. Vizionarea proprietatii este conditionata de semnarea contractului de prestari servicii imobiliare.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
LUJERULUI - METROU, GARSONIERA ULTRAMODERNA, 40 MP, LA PRIMA INCHIRIERE! Crangasi, Bucuresti

LUJERULUI - METROU, GARSONIERA ULTRAMODERNA, 40 MP, LA PRIMA INCHIRIERE! Zona cu toate mijloacele de transport, la 4 minute de metrou si zona comerciala Cora, chiar langa statia de tramvai 41. Garsoniera in bloc 1984, cu scara curata, potrivita pentru un cuplu sau 1 persoana.Interior cu finisaje moderne,renovat complet 2018,mobilat si utilat nou, ultramodern. Telefon : 0756.880.880

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc de 10 etaje, pe Calea Crangasi, cu vedere pe spate. Apartamentul are ca si imbunatatiri :gresie,faianta , parchet , termopane, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat. Este situat la 3min de metrou Crangasi, piata, parc,etc. Avans 1luna +1luna garantie.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc de 10 etaje, pe Calea Crangasi, cu vedere pe spate. Apartamentul are ca si imbunatatiri :gresie,faianta , parchet , termopane, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat. Este situat la 3min de metrou Crangasi, piata, parc,etc.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 350 EURO lunar Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Crangasi - Virtutii. Imobilul este ingrijit, anvelopat, cu vecini civilizati, construit in anul 1971. Apartamentul este format din living, dormitor, bucatarie, baie, debara, toate insumand suprafata utila de aproximativ 45 mp. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: usi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, mobila noua in bucatarie, si mobila de epoca in sufragerie. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 unui imobil cu 4 nivele. Locuinta se inchiriaza mobilata. Blocul este situat intr-o zona linistita, acces facil catre mijloacele de transport in comun si la doar 10 minute de metrou Crangasi. In imprejurimi exista mai multe centre comerciale, scoli, gradinite, Mega Image la 2 minute etc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 56400 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 56400 EURO Crangasi, Bucuresti

NAI Romania, va prezinta un apartament unicat in Crangasi situat in bloc mixt de 4 etaje construit in anul 1982. Apartamentul este situat la Parter, are 2 camere, 2 bai, este Decomandat si are o suprafata totala de 56 mp, respectiv 52 mp suprafata utila. Apartamentul se preteaza pentru rezindenta si pentru un cabinet medical. Ca si localizare, apartamentul este situat in zona Crangasi , in apropiere de Parcul Crangasi 30M.

56400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Vanzari 3camere Crangasi- Raiffeisen Bank Crangasi, Bucuresti

Apartament 3 camere, etaj 8/10, semidecomandat, vedere panoramica, bloc pe grinzi, 2 balcoane, 2 bai, parchet masiv, termopan, usa metalica. Scara blocului civilizata,cu intrare stradala din Calea Crangasi.

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
2camere renovat lux Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre cumparare un apartament cu 2 camere confort 1 decomandat situat la etajul 6/8 intr-un bloc cu 2 lifturi construit in anul 1983. Apartamentul este complet renovat cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, usi interioare schimbate, instalatii electrice si sanitare noi, calorifere noi. Apartamentul nu mai necesita nicio investitie si este liber, va puteti muta imediat.

69900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 85300 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 85300 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 65 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 89.565 !

85300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 77300 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 77300 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 65 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 81.165€ !

77300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 92100 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 92100 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 77 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 96.700€ !

92100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Crangasi - 68000 EURO Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Crangas - Constructorilor in apropiere de statia de metrou CrangasiApartamentul se afla la etajul 7/9 intr-un bloc construit in 1978, cu o suprafata utila de 54 mp, semidecomandat,confort 1.Dotari / caracteristici regasim : geam/tamplarie termopan(5 camere/salamander), usa metalica - marita (intrare), gresie, faianta, parchet masiv, electrocasnice (masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz).Instalatia sanitara (inclusiv cada), instalatia electrica schimbate, blocul este izolat termic exterior.Mentiune : apartamentul se vinde mobilat/utilat complet.Pret vanzare : 68.000 euro (usor negociabil)Vecinatati : 4-6 minute metrou crangasi, p-ta crangasi, parcul crangasi, lacul morii, banci, farmacie.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 62900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 62900 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 53 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 66.000 !

62900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 60400 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 60400 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 51 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 63.400!

60400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 310000 €
Vila P+1E+M, 325 mp, Crangasi - Giulesti Crangasi, Bucuresti

Pret: 310.000 Euro, Vila P+1E+M, Crangasi - Giulesti. Compartimentare: decomandat. Detalii: Vila P+1E+M, 11 camere, 6 bai, suprafata utila 325 mp, teren 200 mp. Constructie (2016) din caramida cu cadre din beton armat, izolatie termica la exterior, finisaje interioare de calitate superioara (gresie, faianta, parchet, termopan (geamuri tripan ce asigura o buna izolatie fonica) , usa metalica la intrare, usi lenm la interior, 2 centrale termice, 3 aparate de aer conditionat, bai echipate cu obiecte sanitare Hansgrohe). Vila se vinde mobilata si utilata (vezi foto). Parter (functional) transformat in spatiu productie cu toate dotarile (vezi foto). Datorita pozitiei (acces rapit catre toate mijloacele de transport in comun) si a dispunerii camerelor vila este ideala pentru: gradinita, after school, centru infrumusetare/intretinere, centru medical, etc. Utilitati: apa, gaze, curent electric (220V + 380V), canalizare, cablu TV, internet. Pret usor negociabil.

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Apartame 2 camere Crangasi Crangasi, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere Crangasi-Constructorilor.Apartamentul se afla la parter/4, este semidecomandat,renovat proaspat , instalatii electrice si sanitare schimbate. Nu s-a locuit niciodata dupa renovare totala. Apartamentul se inchiriaza nemobilat.Nu se accepta animale de companie si fumatori.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 105000 EURO Crangasi, Bucuresti

Biroul de vanzari Star Construct are placerea de a va oferi un apartament de 3 camere intr-un imobil situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, in apropiere de Lacul Morii si Bulevardul Virtutii. Amplasamentul blocului este unul ideal, apartamentele oferind o panorama deosebita catre lac si un acces facil catre toate mijloacele de transport in comun si zone de interes public si de agrement: Metrou (Petrache Poenaru si Crangasi), RATB (41, 178), Parcuri ( Crangasi, Moghioros), Piete (Veteranilor, Crangasi), Sema Park, Lacul Morii, unitati sanitare si diverse centre universitare si de invatamant. Blocul se construieste dupa ultimele normative si cu o tehnologie moderna. Beneficiaza de o structura din beton armat, avand inchiderile exterioare si compartimentarea intre apartamente din caramida Porotherm cu grosimea de 25 cm. si compartimentare interioara intre camere cu caramida de 12,5 cm. La exterior blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm. dupa care se aplica tencuiala si vopsea decorativa. Apartamentele se predau la cheie cu finisaje premium. Printre finisaje si dotari, enumeram: Usa metalica la intrare Usi din lemn la interior Gresie, faianta si parchet din import Centrala termica in condesatie Calorifere din otel Prize si intrerupatoare Baia utilata si mobilata (cu fereastra). PRET: 91 000 EURO + TVA 5% NEGOCIABIL Oferim discounturi majore pentru plata in avans! *poze cu titlu informativ!

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 91000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 91000 EURO Crangasi, Bucuresti

Biroul de vanzari Star Construct are placerea de a va oferi un apartament de 3 camere intr-un imobil situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, in apropiere de Lacul Morii si Bulevardul Virtutii. Amplasamentul blocului este unul ideal, apartamentele oferind o panorama deosebita catre lac si un acces facil catre toate mijloacele de transport in comun si zone de interes public si de agrement: Metrou (Petrache Poenaru si Crangasi), RATB (41, 178), Parcuri ( Crangasi, Moghioros), Piete (Veteranilor, Crangasi), Sema Park, Lacul Morii, unitati sanitare si diverse centre universitare si de invatamant. Blocul se construieste dupa ultimele normative si cu o tehnologie moderna. Beneficiaza de o structura din beton armat, avand inchiderile exterioare si compartimentarea intre apartamente din caramida Porotherm cu grosimea de 25 cm. si compartimentare interioara intre camere cu caramida de 12,5 cm. La exterior blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm. dupa care se aplica tencuiala si vopsea decorativa. Apartamentele se predau la cheie cu finisaje premium. Printre finisaje si dotari, enumeram: Usa metalica la intrare Usi din lemn la interior Gresie, faianta si parchet din import Centrala termica in condesatie Calorifere din otel Prize si intrerupatoare Baia utilata si mobilata (cu fereastra). PRET: 91 000 EURO + TVA 5% NEGOCIABIL Oferim discounturi majore pentru plata in avans! *poze cu titlu informativ!

91000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vila / spatiu comercial, Piata Crangasi Crangasi, Bucuresti

Vanzare vila 18 camere-Spatiu Comercial, zona Crangasi, punct de reper Piata Crangasi. Vila are o suprafata construita de 605 mp si o suprafata utila de 518 mp, cu un regim de inaltime: S+P+1+2+M. Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: Demisol ( suprafata utila 172 mp ) Parter (suprafata utila 186 mp); Mansarda (suprafata utila 160 mp) open space; Etajele 1 si 2 nu se vand ! Suprafata utila: 518 mp Suprafata construita: 605 mp Suprafata teren: 219 mp Front stradal: 20 ml Vitrina: 20 ml Amprenta: 219 mp Nr. locuri de parcare: 4 Invelitoare acoperis: tabla. Imobilul a fost construit in anul 1990, are o arhitectura stil clasic. Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, aparate de aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje si dotari: interiorul necesita renovare; gresie, faianta, ferestre cu geam din lemn, jaluzele usa metalica la intrare, usi interior din lemn/PVC. Casa se ofera spre vanzare libera de mobilier, viitorii cumparatori putand sa o amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea care va fi desfasurata. Astfel, ar putea fi potrivita pentru un fast-food, magazin sau alte activitati comerciale ( in trecut parterul a functionat ca si pizzerie iar subsolul carmangerie). Accesul se realizeaza rapid dinspre Piata Crangasi Vecinatati: Podul Grant, Giulesti, Grivita, Lacul Morii, Militari. Facilitati: parc, gradinite, scoli, licee, centre comerciale, magazine, banci, farmacii, etc. Mijloace de transport: RATB ( 162,163,178,601), Metrou Crangasi la 5 minute de mers pe jos. Vila se vinde pentru un pret de 250.000 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05006RB. Pentru vizionari si informatii suplimentare, sunati la nr. 0726.11.99.88. Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/vila-d-p-2-m-8275.html

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 58000 €
Apartament 2 Crangasi metrou Crangasi, Bucuresti

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 48 mp la etajul 7 din s 10 al unui in bloc construit in anul 1985 in zona Crangasi. Imobilul, este confort 1, semidecomandat.

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Apartament 4 camere Crangasi Crangasi, Bucuresti

localizat in zona Crangasi la 6 minute de metrou(statia Crangasi), amplasat la etajul 5 din 8, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul este semidecomandat, are 86 mp suprafata utila, format din living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, holuri si 2 balcoane(unul logie). Interiorul este amenajat cu gresie, faianta, ferestre termopan peste tot de buna calitate, parchet(1 camere), contorizat cu apometre si repartitoare. Orientarea este spre sud. Scara este curata, prevazuta cu 2 lifturi. In zona avem piata, supermarket(Mega Image), hypermarket(Auchan), banci, farmacii, parc, teren de sport, sala de fitness, transport in comun(tranvai 41), metrou.

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Crangasi-Metrou, conf 1 Crangasi, Bucuresti

oferta inchiriere garsoniera, confort 1, suprafata 32 mp cu balcon pe camera, decomandata, baie renovata recent, etaj 7/10, mobilata si utilata, vedere frumoasa catre parc, acces rapid catre metrou, piata, centru comercial, tramvai 41, masina de spalat, frigider, aragaz, contorizata total (apa+caldura), garantie 1 luna.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Crangasi, Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camera zona constructurilor langa auchan .

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Crangasi, Bucuresti

Constructie 2017/ etaj/5/ semidecomandat. Singurele dotari: centrala si aparat de aer conditionat. Nemobilat, neutilat. Ce-l face deosebit? Este situat chiar pe malul lacului, discret, vedere neobstructionata catre Lacul Morii. Reper: McDonalds Crangasi.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 280 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Crangasi, Bucuresti

Giulesti - Constructorilor ( Vis-a-vis de GODAC ), apt. 2 camere, renovat, utilat, mobilat ( 2 aere conditionate, 2 TV LED, saltea noua, masina spalat, cuptor microunde, etc. ) Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Crangasi, Bucuresti

Vand apartament 2 camere decomandat 55 mp mobilat gresie faianta aer conditionat usa metalica, modernizat, Etaj: Etaj 8, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 55, anul constructiei: 1980

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 64900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Crangasi, Bucuresti

Apartament 2 camere ,,Crangasi-Zboina Neagra'' decomandat, confort 1, cu suprafata utila de 51,34 mp si totala de 55,86 mp, situat la etajul 2, intr-un bloc construit in anul 1985. Apartamentul se afla in curs de amenajare. Imobilul se afla in Crangasi, in planul 2 de la bulevard, intr-o zona linistita, la 7 minute de statia de metrou Crangasi.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat pe str vintila mihailescu , are 3 camere ,2 debarale,2 bai ,1 buc si un spatiu pt un eventual dressing, apartamentul are cadastru si intabulare , blocul si zona este linistita.pt mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 260 €
Inchiriere garsoniera Crangasi, Bucuresti

Garsoniera cf.1.utilata si mobilata.amplasata vis-a-vis de parcul Crangasi , la 1 min de metrou ,tramvaiul 41,autobuze 163.162.178. Piata.si hipermarket Aushan. Lidll .Peny.(fara comision agentie)

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere spatiu comercial Crangasi, Bucuresti

Vand/inchiriez spatiu comercial in sectorul 6, 30 mp,apa,canalizare,in apropiere de scoala si Lacul Morii, suprafata utila: 30, suprafata totala: 30

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(