Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Domenii - 280000 EURO

280000 €  De vanzare
Propietar ofer spre vanzare o vila situata in partea de nord a Bucurestiului si anume 1 Mai - Domenii in imediata apropiere a Pietei Domenii si a mijloacelor de transport in comun.Imobilul se afla aproape de piata, scoala, gradinita,metrou si de punctele de interes din nordul orasului: Piata Domenii, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Piata Presei Libere, Piata Victoriei, Aeroportul Baneasa si Complexul Comercial Baneasa Aceasta este pretabila atat pentru locuit cat si pentru sediu de birouri, Vila are o curte libera cu o suprafata de 110 mp amenajata cu foisor si gazon Vila se desfasoara pe nivelul 1 si mansarda si este renovata complet, fiind schimbate instalatiile sanitare, instalatiile electrice, si cele termice. Vila dispune de: 4 camere , 1 dressing, 3 bai.complet utilate, 2 balcoane, De asemenea fatada a fost renovata si a fost refacuta izolatia termica. Acoperisul este reconditionat ,casa este insorita si luminoasa pe tot parcursul zilei. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.

Pe site din 02-07-2021
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Domenii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare casa/vila 4 camere Domenii, Bucuresti Proprietar 195000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Domenii, Bucuresti Domenii, Bucuresti

Vand casa si teren zona Domenii - Strada IP Pavlov Proprietar, vand imobil si teren situate in Bucuresti, Str. IP Pavlov. Teren in suprafata de 170 mp pe care se afla un imobil Subsol+Parter, in suprafata de 70 mp. Detin autorizatie de construire pentru consolidare – supraetajare, pentru imobil Subsol + Parter + 1 Etaj. Imobilul este pregatit pentru inceperea lucrarilor de consolidare, recompartimentare si supraetajare. Terenul aferent imobilului este detinut in proprietate.

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(