Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Drumul Sarii - 200000 EURO

200000 €  De vanzare
Casa in Zona CENTRALA din Drumul SARII Pret FIX. Casa este in Zona VERDE, fiind umbrita de copacii din PARCUL Drumul SARII. Interiorul casei este RENOVAT recent. PREȚUL ESTIMATIV PE PIAȚA ESTE DE CIRCA 1000euro/m IN ACEASTA ZONA, ȘI CU MARE POTENȚIAL DE CREȘTERE DUPA FINALIZAREA TRONSONULUI DE METROU. TERENUL/Suprafata totala circa 200mp. Suprafata utila circa 120mp. Se poate proiecta pe intreaga suprafata disponibila o constructie noua P+4, in vecinatate existand mai multe constructii asemanatoare. PROPRIETAR Detalii la telefon. Sunati doar daca sunteti SERIOS interesat. CASA este localizata la aproximativ 5 minute de Casa POPORULUI, unde scrie in poza din GOOGLE Earth - Parcul Dr. Sarii - Langa viitoarea statie de METROU si MALL Afi PALACE Cotroceni. Casa beneficiaza de toate UTILITAȚILE: Beci, Canalizare, Apa, Curent, Centrala termica, Gaze, Internet, etc... DETALII: 12 metri Deschidere la Strada Curte cu spatiu verde si alee pavata 3 Camere 2 Bai Bucatarie Beci/Subsol amenajat pentru DEPOZITARE Geamuri si usi din TERMOPAN Constructie cu pereti grosi din CARAMIDA Acoperis din TIGLA

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Drumul Sarii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Drumul Sarii  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Drumul Sarii - 500 EURO lunar Drumul Sarii, Bucuresti

Fodor Maria Spatiu comercial inchiriez spatiu comercial in intersectia Bulevardul Ghencea cu Drumul Sarii,16 mp,liber de la 10.02.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(