Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Gara de Nord - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
Sect 1 - Pt a Victoriei - Gara de Nord str este Alexandru Ioan cuza , langa parc Casa este construita in 1948 ,constituita din 280 mp teren + 2 etaje a cate 190 mp construiti/ etaj + pivnita + terasa deasupra locuintei ( 30 mp) Necesita renovare. Locuinta este bransata la toate utilitatile ( apa + gaz + curent + canal) Terenul are o deschidere de 8 Ml iar lungimea aproximativ 35 ML Suprafata totala construita 400 Mp Suprafata totala teren 280 mp

Pe site din 15-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 280 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Gara de Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa de vanzare, curte comuna, gara de Nord, Titulescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 134000 €
Casa de vanzare, curte comuna, gara de Nord, Titulescu Gara de Nord, Bucuresti

Va prezint o casa spatioasa situata pe strada Iacob Negruzzi din Sector 1. Va oferim o descriere detaliata a casei, astfel incat sa puteti lua o decizie informata si sa va faceti o imagine clara despre acest imobil. Aceasta proprietate este o casa cu regim de inaltime S+P+1E+M, amplasata intr-o zona linistita si placuta din Bucuresti. Este perfecta pentru o familie sau pentru oricine care cauta un spatiu confortabil si spatios. Acesta este un imobil bine intretinut, cu o suprafata totala de 100mp de metri patrati. Casa este dotata cu toate utilitatile necesare, inclusiv apa, canalizare, energie electrica si gaz, iar proprietatea are o centrala proprie pentru caldura si apa calda, asigurand astfel un confort sporit in timpul iernii. Totodata, proprietatea are ferestre mari, care permit luminii naturale sa patrunda si sa lumineze interiorul casei. In plus, aceasta proprietate are o mansarda mare si luminata, ideala pentru spatiu suplimentar de depozitare sau pentru amenajarea unei camere suplimentare. Proprietatea se afla intr-o zona linistita si placuta, perfecta pentru cei care cauta un refugiu de la agitatia orasului, dar in acelasi timp aproape de facilitati si servicii. Daca sunteti interesat/a sa aflati mai multe despre aceasta proprietate si sa programati o vizita, va rugam sa ne sunati la numarul afisat in anunt. Nu ratati ocazia de a va face o casa frumoasa si confortabila intr-unul dintre cele mai frumoase cartiere din Bucuresti

134000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(