Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa 4 Camere in Bucuresti Drumul Taberei, Oferta Bucatarie Mobilata

119990 €  De vanzare
BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa tip insiruita cu regim de inaltime: P+1Et+Mansarda. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 4 mp utili, Living cu suprafata de 28 mp utili, iesire catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de aproape 15 mp utili + Dressing, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 7 mp utili; Hol cu suprafata de 5 mp utili; Dormitor cu suprafata de 11 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 22 mp utili care include Dressing + Baie, iar din hol se face accesul catre Terasa spatioasa cu suprafata de 10 mp utili. Casa mai beneficiaza de Zone de depozitare in interior si exterior. Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Veka 5 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-05-2018
Vizualizari 83
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 165 m2
Suprafata utila: 125 m2
Suprafata teren: 110 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /1
Camere: 4
Front stradal: 29 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Inchiriere apartament 3 camere Ghencea, Bucuresti Proprietar 350 €
Inchiriere apartament 3 camere Ghencea, Bucuresti Ghencea, Bucuresti

Apartament 3 camere, mobilat si utilat complet, etaj 2 din 10 cu 2 lifturi. In proximitate scoli, gradinite, piata, supermaket, tramvai 41, troleibuze, ideal familie cu copii.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila 3 camere in zona Ghencea, finisaje lux Dezvoltator 99990 €
Vila 3 camere in zona Ghencea, finisaje lux Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa cu 3 camere, in zona Ghencea, cu regim de inaltime: P+1Et+ Pod. OFERTA PROMOTIONALA - BUCATARIE MOBILATA SI UTILATA ! Oferta se aplica pentru oricare dintre imobilele disponibile din ansamblul rezidential, pana la data de 30.05.2019, la semnarea unui antecontract cu un avans de peste 15% din valoarea imobilului. Preturile caselor din complex sunt cuprinsa intre 99.990 euro ( TVA 5% inclus) - 109.990 euro( TVA 5% inclus), in functie de dimensiunea curtii individuale. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 3.55 mp utili, Living cu suprafata de 25.60 mp utili, iesire catre terasa 6.70 si curte individuala; Grup sanitar 1.80 mp utili, Bucatarie inchisa 8,60 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili + Dressing cu suprafata de 4,60, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 4.35 mp utili; Hol cu suprafata de 4.6 mp utili; Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili; Dressing cu suprafata de 1.55 mp; Pod : exista placa de beton turnata peste etajul 1 si Pod; Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public; RATB - autobuzul 185.

99990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa 4 Camere in Bucuresti , Oferta de Paste Bucatarie Mobilata Dezvoltator 99990 €
Casa 4 Camere in Bucuresti , Oferta de Paste Bucatarie Mobilata Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa cu 4 camere, in Bucuresti cartier Ghencea, cu regim de inaltime: P+1Et+M. OFERTA PROMOTIONALA DE PASTE - BUCATARIE MOBILATA SI UTILATA ! Oferta se aplica pentru oricare dintre imobilele disponibile din ansamblul rezidential, pana la data de 30.04.2019, la semnarea unui antecontract cu un avans de peste 15% din valoarea imobilului. Preturile caselor din complex sunt cuprinsa intre 99.990 euro ( TVA 5% inclus) - 119.990 euro( TVA 5% inclus), in functie de dimensiunea curtii individuale si a stadiului constructiei. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 4 mp utili, Living cu suprafata de 28 mp utili, iesire catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de aproape 15 mp utili + Dressing, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 7 mp utili; Hol cu suprafata de 5 mp utili; Dormitor cu suprafata de 11 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 22 mp utili care include Dressing + Baie, iar din hol se face accesul catre Terasa spatioasa cu suprafata de 10 mp utili. Casa mai beneficiaza de Zone de depozitare in interior si exterior. Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

99990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Ghencea, Bucuresti

PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Zona verde si linistita, langa Valea Oltului cu hipermarketuri si legatura directa spre centru. Un apartament spectaculos pentru o familie cu un standard ridicat de viata. Bloc solid din 2009 cu supraveghere video, retras de la zgomot. Interior luminos cu camere spatioase, balcon mare, bucatarie mobilata si vedere mixta.Telefon: 0758.333.111

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Ghencea, Bucuresti

Vanzare vila individuala,situata in Prelungirea Ghencea pe strada Maracineni. Proprietatea este compusa din 6 camere,dispusa pe P+1E+M si are o suprafata utila de aproximativ 300 mp iar curtea libera de 400 mp. Dupa cum puteti observa, casa este complet utilata si mobilata si asa se vinde! Incalzirea se face prin centrala Vismann,ce asigura absolut tot necesarul de caldura pe toata suprafata casei. Vara puteti folosi cele 4 aparate de aer conditionat pentru a regla temperatura pe care o doriti. Mansarda are o suprafata utila de 44 mp si o terasa spatioasa de 40 mp. Casa se vinde complet utilata si mobilata,fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare, ci doar sa va aduceti bagajele si sa va bucurati de noul dumneavoastra ACASA ! Pentru detalii,vizionari,sau informatii suplimentare,va asteptam cu drag la numarul: 0727.034.875

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Ghencea, Bucuresti

VANZARI DEZVOLTATOR --- 0761309031 – fara comision Blocul este situat in Bucuresti, sector 6, zona Prelungirea Ghencea - Valea Oltului, str. Valea Furcii. Statia Valea Oltului, Liniile 368, 385, 268, N122, 668, 105, 122 Apartamentele se predau LA CHEIE, cu centrala termica proprie si finisaje premium. Apartamente decomandate,bucatarie inchisa, geam la baie, balcon, etaje 1,2 si 3, bloc prevazut cu lift. 2 camere, 40 mp utili = 39.000 euro 2 camere, 50 mp utili = 47.000 euro 2 camere, 53 mp utili = 50.000 euro 3 camere cu terasa de 100 mp = 70.000 euro Fiecare apartament are un LOC de PARCARE inclus in pret. Pretul include TVA de 5% . Se accepta plata prin CREDIT BANCAR. REZERVARILE au inceput deja la cele mai bune etaje si cu cea mai frumoasa vedere. VANZARI DEZVOLTATOR - 0761309031 - Comision cumparator 0%

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Ghencea, Bucuresti

VANZARI DEZVOLTATOR --- 0761309031 – fara comision Blocul este situat in Bucuresti, sector 6, zona Prelungirea Ghencea - Valea Oltului, str. Valea Furcii. Statia Valea Oltului, Liniile 368, 385, 268, N122, 668, 105, 122 Apartamentele se predau LA CHEIE, cu centrala termica proprie si finisaje premium. Apartamente decomandate,bucatarie inchisa, geam la baie, balcon, etaje 1,2 si 3, bloc prevazut cu lift. 2 camere, 40 mp utili = 39.000 euro 2 camere, 50 mp utili = 47.000 euro 2 camere, 53 mp utili = 50.000 euro 3 camere cu terasa de 100 mp = 70.000 euro Fiecare apartament are un LOC de PARCARE inclus in pret. Pretul include TVA de 5% . Se accepta plata prin CREDIT BANCAR. REZERVARILE au inceput deja la cele mai bune etaje si cu cea mai frumoasa vedere. VANZARI DEZVOLTATOR - 0761309031 - Comision cumparator 0%

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Prelungirea Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila Prelungirea Ghencea Ghencea, Bucuresti

Vila S+P+1+M, 526 mp, teren 300 mp, deschidere 15, stradala, finisata, acoperita cu tabla, constructie 2002, gresie, faianta, marmuram scara interioara, centrala termica Compartimentare: subsol: pivnita - 14.19 mp; parter: dormitor, livingroom, hol, baie, bucatarie - 116.13 mp; etaj 1 : 3 dormitoare, hol, baie - 102.57 mp, balcon - 6.40 mp + terasa - 13.52 mp; mansarda: 2 dormitoare, 2 poduri, hol - 113.19 mp, balcon - 6.40 mp

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Ghencea, Bucuresti

PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Zona verde si linistita, langa Valea Oltului cu hipermarketuri si legatura directa spre centru. Un apartament spectaculos pentru o familie cu un standard ridicat de viata. Bloc solid din 2009 cu supraveghere video, retras de la zgomot. Interior luminos cu camere spatioase, balcon mare, bucatarie mobilata si vedere mixta.Telefon: 0758.333.111

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Ghencea, Bucuresti

Vanzare vila individuala,situata in Prelungirea Ghencea pe strada Maracineni. Proprietatea este compusa din 6 camere,dispusa pe P+1E+M si are o suprafata utila de aproximativ 300 mp iar curtea libera de 400 mp. Dupa cum puteti observa, casa este complet utilata si mobilata si asa se vinde! Incalzirea se face prin centrala Vismann,ce asigura absolut tot necesarul de caldura pe toata suprafata casei. Vara puteti folosi cele 4 aparate de aer conditionat pentru a regla temperatura pe care o doriti. Mansarda are o suprafata utila de 44 mp si o terasa spatioasa de 40 mp. Casa se vinde complet utilata si mobilata,fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare, ci doar sa va aduceti bagajele si sa va bucurati de noul dumneavoastra ACASA ! Pentru detalii,vizionari,sau informatii suplimentare,va asteptam cu drag la numarul: 0727.034.875

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila Prelungirea Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila Prelungirea Ghencea Ghencea, Bucuresti

Vila S+P+1+M, 526 mp, teren 300 mp, deschidere 15, stradala, finisata, acoperita cu tabla, constructie 2002, gresie, faianta, marmuram scara interioara, centrala termica Compartimentare: subsol: pivnita - 14.19 mp; parter: dormitor, livingroom, hol, baie, bucatarie - 116.13 mp; etaj 1 : 3 dormitoare, hol, baie - 102.57 mp, balcon - 6.40 mp + terasa - 13.52 mp; mansarda: 2 dormitoare, 2 poduri, hol - 113.19 mp, balcon - 6.40 mp

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Ghencea, Bucuresti

VANZARI DEZVOLTATOR --- 0761309031 – fara comision Blocul este situat in Bucuresti, sector 6, zona Prelungirea Ghencea - Valea Oltului, str. Valea Furcii. Statia Valea Oltului, Liniile 368, 385, 268, N122, 668, 105, 122 Apartamentele se predau LA CHEIE, cu centrala termica proprie si finisaje premium. Apartamente decomandate,bucatarie inchisa, geam la baie, balcon, etaje 1,2 si 3, bloc prevazut cu lift. 2 camere, 40 mp utili = 39.000 euro 2 camere, 50 mp utili = 47.000 euro 2 camere, 53 mp utili = 50.000 euro 3 camere cu terasa de 100 mp = 70.000 euro Fiecare apartament are un LOC de PARCARE inclus in pret. Pretul include TVA de 5% . Se accepta plata prin CREDIT BANCAR. REZERVARILE au inceput deja la cele mai bune etaje si cu cea mai frumoasa vedere. VANZARI DEZVOLTATOR - 0761309031 - Comision cumparator 0%

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
* PARCARE INCLUSA - bloc nou finalizat - ACCEPT CREDIT Ghencea, Bucuresti

VANZARI DEZVOLTATOR --- 0761309031 – fara comision Blocul este situat in Bucuresti, sector 6, zona Prelungirea Ghencea - Valea Oltului, str. Valea Furcii. Statia Valea Oltului, Liniile 368, 385, 268, N122, 668, 105, 122 Apartamentele se predau LA CHEIE, cu centrala termica proprie si finisaje premium. Apartamente decomandate,bucatarie inchisa, geam la baie, balcon, etaje 1,2 si 3, bloc prevazut cu lift. 2 camere, 40 mp utili = 39.000 euro 2 camere, 50 mp utili = 47.000 euro 2 camere, 53 mp utili = 50.000 euro 3 camere cu terasa de 100 mp = 70.000 euro Fiecare apartament are un LOC de PARCARE inclus in pret. Pretul include TVA de 5% . Se accepta plata prin CREDIT BANCAR. REZERVARILE au inceput deja la cele mai bune etaje si cu cea mai frumoasa vedere. VANZARI DEZVOLTATOR - 0761309031 - Comision cumparator 0%

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Ghencea - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Ghencea - 100000 EURO Ghencea, Bucuresti

Vand teren in Intr. Maracineni, deschidere 22,5 m, toate utilitatile din zona, terenul are doua deschideri la drumurile de servitute. Ideal pentru constructia unui duplex cu intrari separate.

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 70000 EURO Ghencea, Bucuresti

Drumul Ghindari Prel. Ghencea Apartament modern open space Doua bai , living si d/oua camere Detalii in privat - proprietar direct Pentru garsoniere contort I sporit Unirii pta Alba Iulia / Bd. Timisoara P,et.1,et.2 Suprafete de 40 / 42 mp

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 450 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 3 camere in zona Tudor Vladimirescu (Ghencea/Dr Taberei). Apartament este complet utilat: mobila, aer conditionat, masina de spalat, centrala proprie si 2 bai. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare. Etajul este 5/8. Blocul este situat intr-o zona linistita, aproape de centrele comerciale Kaufland, Auchan din Drumul Taberei. La 10 minute de mers pe jos de Parcul Drumul Taberei (Moghioros). Linii RATB: 41, 385, 69, 71 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 59000 EURO Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere 40 mp Gradina proprie 40 mp Mobilat si Utilat complet si modern Loc de parcare propriu Blocul este construit in anul 2017 , P+3 din 2 scari. Unic proprietar, tot ce este in apartament este 90% nou (complet mobilat si utilat : masina de spalat, frigider,cuptor,cuptor cu microunde, plita electrica din sticla, hota, 2 tv smart, centrala ) deoarece nu s-a locuit si nici inchiriat. De la bloc este acces la capat de masini RATB ce merg spre cartierul Dr.Taberei (5 min.de mers pana la statie). Blocul este situat pe str. Toamnei nr. 47, Ilfov, Cartierul Latin . Schita apartamentui o trimit pe email.

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 400 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

inchiriez ap 3 cam dec in zona prelungirea ghencea complex rezidential ghencea 73 parter cu terasa si gradina de 50 m 2 un loc privat de parcare in complex complet mobilat si utilat ratb 122,222.capat cartierul latin.... Confort: 1 , Numar nivele: 3 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 80,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: demisol , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 2013 ,

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat, recent igenizat, bucatarie noua, canapea noua extensibila Ikea. Este situat la et 1/9, scara curata, vecini civilizati, cheltuieli mici cu intretinerea.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Apartament etaj 1/10 Proprietar Nu ofer comision la agentii 1luna + 1 luna Izolat termic Frigider Aer conditionat Tv sony full hd Masina de spalat Aspirator + fier de calcat 3 minute de linia 41 Este situat stradal, peste drum de Lidl Loc de parcare Pret fix

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament Bucuresti, Ghencea - 100 EURO lunar Proprietar 100 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Ghencea - 100 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Camera de inchiriat Profesoara pensionara ofer spre inchiriere, in apartamentul propriu, o camera unei studente anul I sau II, conditii foarte bune (aer conditionat, internet, TV, bloc anvelopat, zona Prelungirea Ghencea intersectie cu Raul Doamnei). Pret - 100 euro/luna. Tel 0723717968, suprafata utila: 65

100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 40000 EURO Ghencea, Bucuresti

Descriere Apartament de 2 camere in suprafata utila de 42 mp la etajul 8 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1977 in zona Ghencea (Profi). Imobilul, este confort 2, decomandat, si dispune de utilitatile necesare de bloc. Fara litigii,fara bulina,necesita renovare. Pretul- 40.000 euro, este negocibil.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 275 EURO lunar Proprietar 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 275 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Aleea Valea Salciei, Nr. 2. Complet renovat si utilat, contorizat integral. Mijloace de transport: 105,122,222,368, 385 etc. Este la a doua inchiriere. Liber imediat. Ofer contract la administratia financiara. Exclus agentii. Garantie 1 luna de chirie.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 84000 EURO Ghencea, Bucuresti

-Vand apartament 3 camere,decomandat,cf. 1.- -Zona Drumul Taberii,Ghencea (capatul tramvaiului nr. 41)- -An constructie 1983 ,bloc reabilitat,etaj 1/8 ,suprafata 68 m²- -Doua grupuri sanitare- -Termopan- -Parchet masiv- -Gresie- -Faianta- -Boxa subsol- -Loc de parcare- -Pretul este negociabil- -Telefon : + 407 - arata telefon - -

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Ghencea - 5 EURO lunar Proprietar 5 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Ghencea - 5 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Spatii de inchiriat cu 30% REDUCERE - Spatiile sunt situate in zona Ghencea, la jumatatea strazii Dantelei - Fiecare spatiu are acces direct la strada - Pentru fiecare spatiu se ofera 2 locuri de parcare Acum poti inchiria un spatiu curat si volumios in care sa depozitezi ce ai nevoie sau sa lucrezi la ce te pasioneaza. Oferim 30% REDUCERE deoarece nu aceasta este activitatea noastra principala, a fost o perioada de peste 10 ani cand le-am folosit foarte productiv. Acum este randul tau sa te bucuri de unul din spatiile care ti se potriveste. De ce sa inchiriezi de la noi? Avem spatii cu suprafete intre 30 metri si 50 metri Spatiile au inaltimi cuprinse intre 2,5m si 3,5m Spatiile sunt izolate termic si fonic Ce pierzi daca nu inchiriezi acum? Pierzi OFERTA cu 30% REDUCERE Pierzi posibilitatea de a inchiria depozit in aceasta zona Suna acum la 723 - arata telefon - pentru ca avem doar cateva spatii

5 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere casa 2 camere Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere casa 2 camere Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Ap 2 cam, decomandat,complet utilat, et4/4 , aer conditionat,tv. Complexul are paza si monitorizare video 24h, loc de joaca pt copii

300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Ghencea - 185 EURO lunar Proprietar 185 €
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Ghencea - 185 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Inchiriez spatiu care se poate folosi DOAR PENTRU DEPOZITARE - suprafata 50 metri patrati - Lungime 10 metri - Latime 5 metri - Inaltime = 3 metri la partea joasa si 3,5 metri la partea inalta - Acces din strada Pret inchiriere 185 euro/luna negociabil Spatiul este situat la jumatatea strazi Dantelei in sectorul 5, zona Ghencea Utilitati: - curent electric - grup sanitar la comun - loc de parcare - statie autobuz la 100 metri - magazine la 150 metri Acum poti inchiria un spatiu curat si volumios in care sa depozitezi orice. Inchiriem asa ieftin acest spatiu deoarece nu aceasta este activitatea noastra principala, a fost o perioada de peste 10 ani cand le-am folosit foarte productiv. Acum este randul tau sa te bucuri de acest spatiu De ce sa inchiriezi de la noi? Spatiul este izolate termic si fonic Spatiul este la doar 3 minute de Platzza Romania Spatiul este situat intre case cu vecini linistiti Ce pierzi daca nu inchiriezi acum? Pierzi posibilitatea de a inchiria depozit in aceasta zona Pentru a intra in posesia spatiului suna acum la 740 - arata telefon - pentru ca doar asa poti avea acest spatiu.

185 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 115000 EURO Ghencea, Bucuresti

PROPRIETAR-Apartament cu 4 camere de vanzare mobilat si utilat complet,Str. Prel. Ghencea nr.147K,sector 6(vis-a-vis de Cartierul Primavara si de Lidl).Blocul finalizat in 2008,la 40 m distanta de strada principala,lift,situat la et 3/4,decomandat,avand o suprafata de 110mp,balcon inchis cu spatii de depozitare,2 grupuri sanitare,debara,bucatarie,3 dormitoare si living,Dotari: mobilat si utilat complet, sistem de alarma,centrala proprie Buderus,calorifere fiecare cu termostat,jaluzele pe exterior,3 buc aer conditionat(whirlpool),gresie(delta studio),faianta(deltastudio),parchet(deltastudio),piatra pe perete in living(deltastudio),termopane 5 camere,usa metalica,hota(whirlpool),plita pe gaz(whirlpool),cuptor electric incorporat in mobila (whirlpool),cuptor cu microunde incorporat in mobila (whirlpool),Frigider(Beko), masina de spalat vase Bosch, Lustre (mobexpert),covoare (kika),perdele(kika).Pozitionat in imediata apropiere a mijloacelor de transport,centre comerciale,scoala,gradinita,etc. Ma puteti contacta pentru mai multe informatii la nr de telefon 767 - arata telefon -

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Ghencea - 160 EURO Proprietar 160 €
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Ghencea - 160 EURO Ghencea, Bucuresti

Teren 320mp, dimensiuni16×20 , zona Lukoil, Ghencea. 250€negociabil

160 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii