Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa 4 Camere in Bucuresti , Oferta de Paste Bucatarie Mobilata

99990 €  De vanzare
BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa cu 4 camere, in Bucuresti cartier Ghencea, cu regim de inaltime: P+1Et+M. OFERTA PROMOTIONALA DE PASTE - BUCATARIE MOBILATA SI UTILATA ! Oferta se aplica pentru oricare dintre imobilele disponibile din ansamblul rezidential, pana la data de 30.04.2019, la semnarea unui antecontract cu un avans de peste 15% din valoarea imobilului. Preturile caselor din complex sunt cuprinsa intre 99.990 euro ( TVA 5% inclus) - 119.990 euro( TVA 5% inclus), in functie de dimensiunea curtii individuale si a stadiului constructiei. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 4 mp utili, Living cu suprafata de 28 mp utili, iesire catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de aproape 15 mp utili + Dressing, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 7 mp utili; Hol cu suprafata de 5 mp utili; Dormitor cu suprafata de 11 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 22 mp utili care include Dressing + Baie, iar din hol se face accesul catre Terasa spatioasa cu suprafata de 10 mp utili. Casa mai beneficiaza de Zone de depozitare in interior si exterior. Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-05-2018
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 165 m2
Suprafata utila: 137 m2
Suprafata teren: 110 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /1
Camere: 4
Front stradal: 29 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Inchiriere apartament 3 camere Ghencea, Bucuresti Proprietar 350 €
Inchiriere apartament 3 camere Ghencea, Bucuresti Ghencea, Bucuresti

Apartament 3 camere, mobilat si utilat complet, etaj 2 din 10 cu 2 lifturi. In proximitate scoli, gradinite, piata, supermaket, tramvai 41, troleibuze, ideal familie cu copii.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila 3 camere in zona Ghencea, finisaje lux Dezvoltator 99990 €
Vila 3 camere in zona Ghencea, finisaje lux Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa cu 3 camere, in zona Ghencea, cu regim de inaltime: P+1Et+ Pod. OFERTA PROMOTIONALA - BUCATARIE MOBILATA SI UTILATA ! Oferta se aplica pentru oricare dintre imobilele disponibile din ansamblul rezidential, pana la data de 30.05.2019, la semnarea unui antecontract cu un avans de peste 15% din valoarea imobilului. Preturile caselor din complex sunt cuprinsa intre 99.990 euro ( TVA 5% inclus) - 109.990 euro( TVA 5% inclus), in functie de dimensiunea curtii individuale. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 3.55 mp utili, Living cu suprafata de 25.60 mp utili, iesire catre terasa 6.70 si curte individuala; Grup sanitar 1.80 mp utili, Bucatarie inchisa 8,60 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili + Dressing cu suprafata de 4,60, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 4.35 mp utili; Hol cu suprafata de 4.6 mp utili; Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili; Dressing cu suprafata de 1.55 mp; Pod : exista placa de beton turnata peste etajul 1 si Pod; Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public; RATB - autobuzul 185.

99990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa 4 Camere in Bucuresti Drumul Taberei, Oferta Bucatarie Mobilata Dezvoltator 119990 €
Casa 4 Camere in Bucuresti Drumul Taberei, Oferta Bucatarie Mobilata Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa tip insiruita cu regim de inaltime: P+1Et+Mansarda. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 4 mp utili, Living cu suprafata de 28 mp utili, iesire catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de aproape 15 mp utili + Dressing, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 7 mp utili; Hol cu suprafata de 5 mp utili; Dormitor cu suprafata de 11 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 22 mp utili care include Dressing + Baie, iar din hol se face accesul catre Terasa spatioasa cu suprafata de 10 mp utili. Casa mai beneficiaza de Zone de depozitare in interior si exterior. Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Veka 5 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

119990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Ghencea, Bucuresti

PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Zona verde si linistita, langa Valea Oltului cu hipermarketuri si legatura directa spre centru. Un apartament spectaculos pentru o familie cu un standard ridicat de viata. Bloc solid din 2009 cu supraveghere video, retras de la zgomot. Interior luminos cu camere spatioase, balcon mare, bucatarie mobilata si vedere mixta.Telefon: 0758.333.111

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Ghencea, Bucuresti

Vanzare vila individuala,situata in Prelungirea Ghencea pe strada Maracineni. Proprietatea este compusa din 6 camere,dispusa pe P+1E+M si are o suprafata utila de aproximativ 300 mp iar curtea libera de 400 mp. Dupa cum puteti observa, casa este complet utilata si mobilata si asa se vinde! Incalzirea se face prin centrala Vismann,ce asigura absolut tot necesarul de caldura pe toata suprafata casei. Vara puteti folosi cele 4 aparate de aer conditionat pentru a regla temperatura pe care o doriti. Mansarda are o suprafata utila de 44 mp si o terasa spatioasa de 40 mp. Casa se vinde complet utilata si mobilata,fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare, ci doar sa va aduceti bagajele si sa va bucurati de noul dumneavoastra ACASA ! Pentru detalii,vizionari,sau informatii suplimentare,va asteptam cu drag la numarul: 0727.034.875

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila Prelungirea Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila Prelungirea Ghencea Ghencea, Bucuresti

Vila S+P+1+M, 526 mp, teren 300 mp, deschidere 15, stradala, finisata, acoperita cu tabla, constructie 2002, gresie, faianta, marmuram scara interioara, centrala termica Compartimentare: subsol: pivnita - 14.19 mp; parter: dormitor, livingroom, hol, baie, bucatarie - 116.13 mp; etaj 1 : 3 dormitoare, hol, baie - 102.57 mp, balcon - 6.40 mp + terasa - 13.52 mp; mansarda: 2 dormitoare, 2 poduri, hol - 113.19 mp, balcon - 6.40 mp

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Ghencea, Bucuresti

PRELUNGIREA GHENCEA - STR. PADURETU, BLOC 2009, FINISAJE DE LUX, TOTAL 68 MP! Zona verde si linistita, langa Valea Oltului cu hipermarketuri si legatura directa spre centru. Un apartament spectaculos pentru o familie cu un standard ridicat de viata. Bloc solid din 2009 cu supraveghere video, retras de la zgomot. Interior luminos cu camere spatioase, balcon mare, bucatarie mobilata si vedere mixta.Telefon: 0758.333.111

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
OCAZIE-Prelungirea Ghencea I Imobil Unic I Locatie Exclusivista Ghencea, Bucuresti

Vanzare vila individuala,situata in Prelungirea Ghencea pe strada Maracineni. Proprietatea este compusa din 6 camere,dispusa pe P+1E+M si are o suprafata utila de aproximativ 300 mp iar curtea libera de 400 mp. Dupa cum puteti observa, casa este complet utilata si mobilata si asa se vinde! Incalzirea se face prin centrala Vismann,ce asigura absolut tot necesarul de caldura pe toata suprafata casei. Vara puteti folosi cele 4 aparate de aer conditionat pentru a regla temperatura pe care o doriti. Mansarda are o suprafata utila de 44 mp si o terasa spatioasa de 40 mp. Casa se vinde complet utilata si mobilata,fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare, ci doar sa va aduceti bagajele si sa va bucurati de noul dumneavoastra ACASA ! Pentru detalii,vizionari,sau informatii suplimentare,va asteptam cu drag la numarul: 0727.034.875

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila Prelungirea Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila Prelungirea Ghencea Ghencea, Bucuresti

Vila S+P+1+M, 526 mp, teren 300 mp, deschidere 15, stradala, finisata, acoperita cu tabla, constructie 2002, gresie, faianta, marmuram scara interioara, centrala termica Compartimentare: subsol: pivnita - 14.19 mp; parter: dormitor, livingroom, hol, baie, bucatarie - 116.13 mp; etaj 1 : 3 dormitoare, hol, baie - 102.57 mp, balcon - 6.40 mp + terasa - 13.52 mp; mansarda: 2 dormitoare, 2 poduri, hol - 113.19 mp, balcon - 6.40 mp

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 42500 EURO Ghencea, Bucuresti

Direct proprietar , apartament cu 2 camere confort 1 ,schita apartamentului si a etajului sunt conform cu realitate,bucatarie inchisa,complect decomandat,comision la vanzare 0%,tva inclus,loc de parcare inclus in pret,se aceepta credit prima casa, ipotecar,imobiliar etc, blocul este racordat la toate utilitatile orasului. Blocul se afla intr-o zona excelent dezvoltata cu toate facilitatile,Metrou la 7 minute ,Gradinite,Scoala,Ratb,Maxi Taxi,Kaufland,Lidl,Penny Market,Mega Image,piata,coafor,restaurante, magazine mixte,excelent compartimentate,decomandat,bucatarie inchisa,suprafata utila 50 mp intr-un bloc P+6,cu lift ultra modern.Structura este extrem de solida construita din beton armat,cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren,la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje la alegere-gresie,faianta,parchet,usi,obiecte sanitare - cu centrala termica immergaz(in condensatie) proprie, tamplarie cu 5 camere Rehau, iluminat stradal, parcare pentru fiecare locuinta,strazi asfaltate.Utilitati: gaze,curent electric,apa nova,cablu Tv,internet,interfon. Constructie 2019,Blocul se afla amplasat la 3-4 minute de mers pe jos pana la statia RATB 222,408,122.

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 33500 EURO Proprietar 33500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 33500 EURO Ghencea, Bucuresti

Propietar vand garsoniera in zona Ghencea , bloc de garsoniere construit in anul 1982 , bloc de gasoniere, linistit etaj 10/10 semidecomandat balcon generos, termopane, gresie faianta, aer conditionat, fara probleme cu terasa, mobilat utilat , contorizat, libera, cadastru , intabulare , se accepta credit. Se ofera si boxa pt depozitare care se afla fata in fata cu garsoniera in suprafata de aproximativ 6mp. Proprietar Alina : 720 - arata telefon -

33500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 95000 EURO Ghencea, Bucuresti

Apartament Ghencea, semi-decomandat, cu 4 camere, cu 2 gr. sanitare, spatios, 107.79 MP construiti, bucatarie patrata, open space, un balcon, etaj 8. Tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon. Liber. Blocul este reabilitat, scara civilizata, zona linistita. Acces rapid tramvai 41, magazine, la distanta de 3 statii de 13 Septembrie. Toate actele pregatite pentru vanzare. Apartamentul se vinde mobilat., Incalzire: Centrala bloc, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 107, anul constructiei: 1977 Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 107,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 8 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1977 , Incalzire: centrala bloc ,

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 200 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Inchiriez garsoniera noua, mobilata, inPrelungirea Ghencea ( Cartierul Latin), sector 6 tel 723 - arata telefon -

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Ghencea - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Ghencea - 95000 EURO Ghencea, Bucuresti

Se vinde spatiu comercial cu o suprafata utila de 56mp. Spatiul se afla la parterul ansamblului residential New Residence Ghencea, vis a vis de Mega Image. Spatiul este potrivit pentru farmacie, sucursala unei banci, cofetarie, brutarie, pizzerie, etc. Acesta este situat pe latura cu strada principala (Strada Cooperativei). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. !! Spatiul comercial se ofera si spre inchiriere la pretul de 1000 EUR/Luna !!

95000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Apartamentul este renovat,curat si mobilat. Este situat in intersectia bulevardul Ghencea cu strada Constantin Titel Petrescu, etajul 3 din 10. Nu platesc comision catre agentii imobiliare

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 250 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Proprietar inchiriez garsoniera in bloc monitorizat video, 2 asccensoare, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, parchet, usa metalica, complet mobilata si utilata + loc de parcare. Libera.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Ghencea - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Ghencea - 50000 EURO Ghencea, Bucuresti

Teren construibil de vanzare ,suprafata 520mp,situat in spatele Stadionului Ghencea,Sector 5,Drumul Craitelor NR.90-96,la 5minute de Complex comercial Cora Alexandriei,Leroy Merlin,McDonalds.Mai multe detalii la telefon!!!

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 230 EURO lunar Proprietar 230 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 230 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Inchiriez garsoniera confort 1 decomandata,bucatarie ,balcon ,renovata recent,se inchiriaza cu masina de spalat,frigider,aragaz...zona ghencea,la 3 minute de statia de autobuz 385,122 si 5 minute de tranvai 41 si 10 minute de mall Afi...Nu accept animale de companie...Rog seriozitate...plata se face 1 luna in avans +o luna garantie...Disponibila cu data de 1 martie

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ghencea - 250 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Utilata si mobilata complet cu loc de parcare. Etaj 4 din 5 in Complexul Sun Residence Prel.Ghencea 289.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Ghencea - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Ghencea - 100000 EURO Ghencea, Bucuresti

Vand teren in Intr. Maracineni, deschidere 22,5 m, toate utilitatile din zona, terenul are doua deschideri la drumurile de servitute. Ideal pentru constructia unui duplex cu intrari separate.

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Ghencea - 70000 EURO Ghencea, Bucuresti

Drumul Ghindari Prel. Ghencea Apartament modern open space Doua bai , living si d/oua camere Detalii in privat - proprietar direct Pentru garsoniere contort I sporit Unirii pta Alba Iulia / Bd. Timisoara P,et.1,et.2 Suprafete de 40 / 42 mp

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 450 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 3 camere in zona Tudor Vladimirescu (Ghencea/Dr Taberei). Apartament este complet utilat: mobila, aer conditionat, masina de spalat, centrala proprie si 2 bai. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare. Etajul este 5/8. Blocul este situat intr-o zona linistita, aproape de centrele comerciale Kaufland, Auchan din Drumul Taberei. La 10 minute de mers pe jos de Parcul Drumul Taberei (Moghioros). Linii RATB: 41, 385, 69, 71 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 59000 EURO Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere 40 mp Gradina proprie 40 mp Mobilat si Utilat complet si modern Loc de parcare propriu Blocul este construit in anul 2017 , P+3 din 2 scari. Unic proprietar, tot ce este in apartament este 90% nou (complet mobilat si utilat : masina de spalat, frigider,cuptor,cuptor cu microunde, plita electrica din sticla, hota, 2 tv smart, centrala ) deoarece nu s-a locuit si nici inchiriat. De la bloc este acces la capat de masini RATB ce merg spre cartierul Dr.Taberei (5 min.de mers pana la statie). Blocul este situat pe str. Toamnei nr. 47, Ilfov, Cartierul Latin . Schita apartamentui o trimit pe email.

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 400 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

inchiriez ap 3 cam dec in zona prelungirea ghencea complex rezidential ghencea 73 parter cu terasa si gradina de 50 m 2 un loc privat de parcare in complex complet mobilat si utilat ratb 122,222.capat cartierul latin.... Confort: 1 , Numar nivele: 3 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 80,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: demisol , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 2013 ,

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 300 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat, recent igenizat, bucatarie noua, canapea noua extensibila Ikea. Este situat la et 1/9, scara curata, vecini civilizati, cheltuieli mici cu intretinerea.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Ghencea - 350 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Apartament etaj 1/10 Proprietar Nu ofer comision la agentii 1luna + 1 luna Izolat termic Frigider Aer conditionat Tv sony full hd Masina de spalat Aspirator + fier de calcat 3 minute de linia 41 Este situat stradal, peste drum de Lidl Loc de parcare Pret fix

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament Bucuresti, Ghencea - 100 EURO lunar Proprietar 100 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Ghencea - 100 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Camera de inchiriat Profesoara pensionara ofer spre inchiriere, in apartamentul propriu, o camera unei studente anul I sau II, conditii foarte bune (aer conditionat, internet, TV, bloc anvelopat, zona Prelungirea Ghencea intersectie cu Raul Doamnei). Pret - 100 euro/luna. Tel 0723717968, suprafata utila: 65

100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 40000 EURO Ghencea, Bucuresti

Descriere Apartament de 2 camere in suprafata utila de 42 mp la etajul 8 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1977 in zona Ghencea (Profi). Imobilul, este confort 2, decomandat, si dispune de utilitatile necesare de bloc. Fara litigii,fara bulina,necesita renovare. Pretul- 40.000 euro, este negocibil.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 275 EURO lunar Proprietar 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Ghencea - 275 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Aleea Valea Salciei, Nr. 2. Complet renovat si utilat, contorizat integral. Mijloace de transport: 105,122,222,368, 385 etc. Este la a doua inchiriere. Liber imediat. Ofer contract la administratia financiara. Exclus agentii. Garantie 1 luna de chirie.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii