Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa/vila 5 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti

280000 €  De vanzare
Str. Mărăcineni, vila P+1E, in suprafata construita 305mp, teren 632mp, construita 2009, din structura beton si caramida porotherm de 30cm, izolata cu polistiren de 10cm, compartimentata cu aceeasi caramida la interior. Vila este compusa din 3holuri, 2bucatarii, living, 4bai, 3dormitoare, 2dressinguri, cămară, cameră tehnică, magazie si terasă acoperită. La parter se afla o terasa acoperita de 32mp, ce se poate inchide pe timp racoros, un living spatios, bucatarie inchisa mobilata si utilata cu suprafata de 20mp, baie, cămară, cameră tehnică, magazie si un dormitor de 18mp cu baie proprie si bucatarie( garsoniera). Etajul este prevazut cu 2 dormitoare spatioase si luminoase de 28mp si 18mp, fiecare avand dressing si baie proprie.Tamplaria este PVC cu 6 camere si geamuri tripan, toate ferestrele avand rulouri de aluminiu si plase de tantari. Vila are sistem de monitorizare video, sistem de alarma si videointerfon. Curtea este amenajata cu pavaj appia antica Semmelrock, cu sistem irigatii, gazon, brazi, pomi fructiferi, arbusti si plante. Imprejmuirea este realizata din gard de beton, oferind intimitate. Placarile ceramice sunt de calitate, obiectele sanitare Gala, prize Gewiss, mobila Mobexpert si electrocasnice Franke si Miele, centrala termica in condensatie Vaillant 46KW (in garantie). Vila se vinde complet mobilata si utilata. Strada este asfaltata si iluminata public.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-03-2024
Vizualizari 2282
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 305 m2
Suprafata teren: 632 m2
Etaj: /1
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Prelungirea Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Prelungirea Ghencea - metrou Raul Doamnei, Vila, 4 camere, LA CHEIE, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 225000 €
Prelungirea Ghencea - metrou Raul Doamnei, Vila, 4 camere, LA CHEIE, COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Această vilă tip duplex se bucură de o poziționare excelentă, fiind situată într-o zonă cu numeroase facilități și avantaje. Avantajul principal este proximitatea de stația de metrou Raul Doamnei, la mai puțin de 3 minute distanță (auto), care facilitează accesul rapid și comod către alte zone ale orașului. De asemenea, în apropiere se găsesc numeroase școli, grădinițe și mijloace de transport în comun, ceea ce face această locație ideală pentru familiile cu copii. La doar 5 minute distanță se află Parcul Moghioros, un loc perfect pentru petrecerea timpului liber în natură, și Auchan Drumul Taberelor, o destinație convenabilă pentru cumpărături și alte necesități. Vila, dispusă pe două etaje, oferă o suprafață generoasă de 113 metri pătrați, cu 4 camere spațioase, dintre care 3 sunt dormitoare, 2 băi, o bucătărie complet echipată și mobilată și un balcon. Curtea este amenajată, are suprafața de 78 metri pătrați, include o zonă de grătar și un sistem automat de aspersoare. Vila dispune de centrală proprie și încălzire prin pardoseală, izolația exterioară de 10 cm și zidăria din cărămidă Porotherm asigură stabilitate și eficiență energetică si este conectată la toate utilitățile orașului. Proprietatea poate fi achiziționată mobilată și utilată complet la cerere, iar comisionul este 0%. Esti Agent Imobiliar? Hai sa colaboram! Te invit sa prezinti aceasta proprietate clientilor tai!

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(