Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Arges, Budeasa Mare - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
Vanzare casa Casa cu 4 camerea plus baie si bucatrie cu 2 holuri.si magazie.si puls o casa nou construită pe etaj o camera mobiliata cu instalația de apa bagat si internet si tv . Aces la asfalt 25 metri in comuna budeasa sat calotesti strada primaverii 119

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Budeasa Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Budeasa Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Budeasa Mare.

Este Budeasa Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Arges, Budeasa Mare  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare casa 4 camere Arges, Budeasa Mare - 99000 EURO Budeasa Mare, Budeasa Mare , jud. Arges

Stoica Razvan Casa Pitesti Vila Pitesti cea de sus la cheie 120.000 +tva cea de la jumatate 99.000 la alb Tva inclus cea de jos la cheie 115.000+tva Ansamblu de 3 locuinte in zona Sudeaua (Budeasa Mare), in dreptul lacului de jos unde stau pescarii! SITUAT LA 0.8KM DE CAPATUL AUTOSTRAZII DE LA BASCOV! ZONA MIRIFICA: padurea langa case, vedere la lac si panorama la Muncipiul Pitesti Casa este construita : 63m parter + 20m terasa + 60m etaj Casa 60m2 pe 12 stalpi cu fier de O12 ! (5m2 /stalp !) Din caramida de 25cm+poliestiren de 10, 2 grinzi in temelie cu etrieri de 8 striati, 2 x 4 fiare x o12! placa cu fier de o8+o10 realizat manual cu calareti (EXCLUS plasa de Buzau!) - Tencuita clasic (exclus rigips!) tinci interior, lavabila alba 2 maini! - Instalatie electrica din cupru de 2.5mm prize si 1.5 lumina - Vata minerala in pod de 25 si structura rigips - Racordata la : - apa si canal - Gaze si electricitate la poarta , pe leagea noua sunt gratis dar trebuiesc facute de catre o persoana fizica . - Poliestiren de 10 cm,2 straturi de adeziv bun, plasa galbena si decorativa alba - Rigola in fata proprietatii pt scurgere apa - Instalatii electrice exterior (lumina terasa si prize, lumina balcon, lumina intrare in casa) - Balusatrada de lemn slefuita la balcon - Structura rigips profile CD si UD metalice si vata minerala Isover - Instalatie electrica terminata si legaturile facute - Montat intrerupatoare si prize si pus becuri - Montat tripan de calitate (5 camere , 4 anotimpuri cu feronarie Maco) - Glafuri de lemn de cires la ferestre - Facut instalatie sanitara bai si bucatarie - Montat burlane si sisteme de captare ape pluviale prin alei cu teava canalizare 110 scoase din propietate - Montat poliestiren extrudat jos pt incalizre in pardoseala si banda perimentrala - Incalzirea in pardoseala, grupul de amestesc si sanitarele va fi realizata in decembrie ! www.facebook.com/100001772549224/videos/149547088102783/ Va asteptam la prezentare!

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(