Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Central - 240000 EURO

240000 €  De vanzare
Vlad Particular casa Buftea, Ilfov Ofer spre vanzare casa gen vila, constructie din 2019 pe un teren de 400mp, amprenta la sol 140mp, 3 camere, dresing, debara, cam.tehnica, garaj cu intrare in casa 2 AC, toate utilitatile + put cu leg.in casa. Casa se afla in zona linistita. Aproape de Kaufland, Lidl, Penny, Megaimage si piata. Mijloace de transport in comun, scoli si Licee. Casa este din caramida si beton cu placa turnata cu posibilitatea de inaltare. Postul generos izolat total si intre capriori si placa.

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 400 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Buftea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Buftea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buftea.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Buftea  - 420000 EURO Proprietar 420000 €
Vanzare casa Ilfov, Buftea - 420000 EURO Central, Buftea , jud. Ilfov

Propun spre vanzare o proprietate avand la baza un proiect frumos, o casa individuala cu arhitectura deosebita localizata in centrul orasului Buftea.

Locatia se numara printre preferintele clientilor care doresc sa se retraga in zone mai linistite, cu un aer proaspat dar in acelasi timp situata in perimetrul orasului. 

Detalii constructive : 

Edificata pe un teren de 900 mp, vila are o amprenta la sol de 110 mp si este dispusa Subsol 40 mp+ Parter 110 mp + Etaj 110 mp + Mansarda 90 mp avand o suprafata desfasurata de 350 mp la care de adauga un garaj dublu de o suprafata de 42 mp.

Construita pe cadre din beton (B400) si pereti din caramida Porotherm 30, izolata la exterior cu termosistem de 10 cm , continuata cu 5cm de polistiren extrudat la nivelul fundatiilor si sub placa. Ferestrele sunt confectionate cu tamplarie Veka in culoarea mahon si geam termopan 4 anotimpuri. 

Compartimentari : 

Arhitectura in aceeasi nota se continua si la interior, aici am putut regasi o compartimentare a spatiilor foarte practica. Subsolul este compartimentat in 2 spatii de depozitare unde se afla si statia de dedurizare a a apei. Parterul gazduieste zona de zi, compusa din living ,bucatarie inchisa . In continuare la acest nivel se afla casa scarii, zona de intrare, camara si baia.Doua terase , cu acces direct din living completeaza spatiul de la parter; asigurand o zona de relaxare in aer liber, dispusa in partea din spate a casei, fapt ce-i confera o oarecare intimitate. 

Vizita continua la etaj, nivel unde sunt amplasate 3 dormitoare + 3 dressinguri, unul cu baie proprie , holul de acces , casa scarii, inca un grup sanitar si doua terase. Garaj pentru doua masini Mansarda este alcatuita dintr-un spatiu open si o camera tehnica. 

Materialele folosite la constructia casei sunt de cea mai buna calitate iar atentia pentru detaliile constructive a fost poate cea mai importanta sarcina a proprietarului.

Incalzirea se efectueaza cu centrala termica proprie pe gaze naturale cu sistem in pardoseala. Imobilul se preda racordat la toate utilitatile: apa/canalizare, electricitate si retea de gaze naturale. 

La pretul afisat, imobilul se vinde mobilat si utilat complet, asa cum poate fi vazut in imaginile de prezentare, cu toate bransamentele la utilitati facute. 

Perimetral este prevazut cu gard din lemn + fundatie 2 locuri de parcare, precum si poarta auto si pietonala. 

Curtea este prevazuta cu gazon natural si arbusti ornamentali.

Juridic la zi, cadastru, intabulare, certificat de performanta energetica. 

PROPRIETATEA ESTE DISPONIBILA IMEDIAT ! Case de vanzare - Buftea , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

420000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(