Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Valcea, Bunesti - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
de salina Ocnele Mari in Bunesti, la 300m de Magazinul Diana. O intreaga gospodarie alcatuita din doua case, o tersasa spatioasa de 70 mp. Prima casa are o camera, bucatarie si baie cu cada (70mp). Cealalta are o camera, un living si o baie care are cabina de dus cu hidromasaj si bideu. (60mp) Terasa are 70mp. Dotarile sunt: Centrala peleti si pe lemne, panou solar, canalizare, garaj caramida si o magazie spatioasa. In curte se afla de asemenea o fantana cu hidrofor. In curte se afla un tei secular de 270 de ani, o splendoare cand infloreste. Gazon se afla in toata curtea precum, trandafiri si copaci ornamentali. Langa casa este o vie iar in partea opusa multi pomi fructiferi. Datorita numarului limitat de poze nu am putut afisa tot ce contine gospodaria. Cel mai bine vizitati ori imi dai mail-ul pentru alte poze. Plus 1300 mp de padure. Vand casa la 60.000 Eur iar o dau la schimb pentru un apartament in Ramnicu Valcea de 3 camere plus diferenta.

Pe site din 13-04-2023
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bunesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bunesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bunesti.

Este Bunesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(