Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 8 camere Prahova, Busteni - 83700 EURO

83700 €  De vanzare
Imobil: Casa de Vanzare-POIANA TAPULUI Localitate: Busteni, zona Piatra Arsa Specificatii: 8 camere, supr. 264 mp, plus teren 286 mp Pret: 85000 euro » Casa de Vanzare Busteni, zona Piatra Arsa - X111A2 Casa de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa (Casa 8 camere Busteni). Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M. Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel: Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa; Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa; Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare ... Exista cadastru-intabulare-certificat fiscal eliberat de Primaria Busteni. Imobilul nu este in litigiu. Peisaj mirific de pe terasa cu vedere spre varful Caraiman, Splendid. Proprietar direct. 721 - arata telefon - // 754 - arata telefon -

Pe site din 21-08-2020
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 264 m2
Camere: 8

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Busteni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Busteni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Busteni.

Este Piatra Arsa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Prahova, Busteni  - 169000 EURO Proprietar 169000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Busteni - 169000 EURO Piatra Arsa, Busteni , jud. Prahova

Elena Casa vacanta vedere panoramica catre Caraiman intre Sinaia-Busteni Vand vila, constructie 2011, din caramida, bine izolata , in Piatra Arsa , (situata intre Sinaia si Busteni – Valea Prahovei), cu o vedere exceptionala catre Muntele Caraiman, centrala gaz cu termostat, conectata la sistem de pornire automat prin telefon, senzori de gaz, apa de la reteau publica, internet-cablu-tv, mobilata modern si utilata complet, televizoare in toate camerele, 3 dormitoare cu pat matrimonial (dublu), living cu bucatarie open space, baie, hol, terasa, 2 curti supraetajate, gratar in curte, frigider, aragaz, masina spalat haine, masina spalat vase. Zona linistita, cu case de vacanta. Pret 169.000 euro . Tel 0788.002.002 Elena

169000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(