Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Arges, Mosoaia - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
ivan_ilie2000 Vind Casa Casa pe structura de lemn finalizata fara instalatia de incalzire . Utilitati: Apa , BV, curent,cu contracte la zi. Gazele sunt la poarta. Zona linistita.

Pe site din 22-03-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 108 m2
Suprafata teren: 1600 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mosoaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mosoaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosoaia.

Este Mosoaia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Mosoaia  - 124900 EURO Proprietar 124900 €
Vanzare casa Arges, Mosoaia - 124900 EURO Mosoaia, Mosoaia , jud. Arges

Casa realizata pe plan parter in zona Mosoaia, la doar 3 minute de cartier Trivale, beneficiind de 594mp de teren, cu o suprafa construita la sol de 143 mp din care 112mp utili, si acces direct la strada principala asfaltata impreuna cu toate utilitatile : apa+canalizare, gaz si electricitate . Casa are 3 camere, living+ 2 dormitoare, din care unul cu baie matrimoniala si dressing, un alt dressing ce deserveste intregii familii, inca un grup sanitar, bucatarie cu camara incorporata si o terasa acoperita cu acces direct din living cat si din exterior . Casa este construita pe o fundatie de beton armat, din caramida POROTHERM de 25 cm, cu placa de beton armat peste parter, acoperita cu tabla Bilka si fereastra Velux, respectand proiectul 100% si recomandarile studiului geotehnic .( se pune la dispozitia cumparatorului documentatie tehnica si foto ale etapelor constructiei ) Podul rezultat are o suprafata utila de 45 mp, si poate fi amenajat ca birou, zona de recreere, depozitare sau orice alta destinatie dorita . Stadiul actual al constructiei este la rosu pe exterior gletuita pe interior, tamplarie montata ! La exterior casa este izolata cu polistiren de 10cm , plasa si adeziv. Pe masura ce finisajele continua, pretul se modifica Daca descrierea de mai sus, corespunde cerintelor dumneavostra va invitam la vizualizare si putem alege impreuna materialele pentru finalizarea finisajelor . Pret : 130.000 euro NU RASPUND LA MESAJE !!! Case de vanzare - Pitesti , Case de vanzare - Arges

124900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(