Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Suceava, Campulung Moldovenesc - 24000 EURO

24000 €  De vanzare
Casa care apa si curent tras+ teren unde se mai poate extinde! Terenul este aproape central, de la sensul giratoriu spre dreapta inspre Btt situat la 1km fata de Centrul orasului, 5 min de mers pe jos.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Campulung Moldovenesc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Campulung Moldovenesc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campulung Moldovenesc.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Campulung Moldovenesc  - 310000 EURO Proprietar 310000 €
Vanzare casa Suceava, Campulung Moldovenesc - 310000 EURO Central, Campulung Moldovenesc , jud. Suceava

Imobilu este construit in anul 2012, zidaria este de caramida porotherm,izolata,suprafata utila 380 mp,este compus din parter etaj si mansarda: parter- salon, bucatarie si baie de serviciu etaj 1- 3 dormitoare cu baie proprie si hol mansarda- 2 camere,hol si o baie Apa proprie si de la retea,curte 1000mp pavata si spati verzi cu pomi fructiferi,foisor,garaj,camera pentru centrala, incalzirea este pe peleti Case de vanzare - Campulung Moldovenesc , Case de vanzare - Suceava

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Suceava, Campulung Moldovenesc  - 260000 EURO Proprietar 260000 €
Vanzare casa Suceava, Campulung Moldovenesc - 260000 EURO Central, Campulung Moldovenesc , jud. Suceava

Locatie pe profit in Bucovina Venit de la 2000 Euro/Luna www.hopasus.com.ro ! Centru Campulung Moldovenesc ! 1 Km de Lidl ! 7 Km de Partia de ski Rarau ! Sosea asfaltata ! Toate utilitatile: Gaz, Curent, Apa, Canalizare Vila P+1, Cabana P+M, Beci, Magazie, Lac 1 Vila P+1: 140 mp compusa din: 3 dormitoare de 28 mp 1 Living openspace cu bucatarie complet echipata 2 Bai de 15 mp complet echipate 1 terasa inchisa 50 mp, complet echipata: gratar, semineu, plita, blat de lucru, chiuveta 1 loc de joaca copii 100 mp 1 ciubar infinity Incalzire: Centrala gaz smart-control de la distanta Utilitati: Gaz, curent, apa, canalizare, acces la drum asfalt facut nou +Cabana P+M formata din: Living room open space 35 mp Dormitor 15 mp Baie 8 mp Mansarda open space 30 mp Incalzire: soba lemne Teren: 2000 mp, Lac si livada meri Bussines: Website cu sistem de rezervare online Software: Chanel Manager ezee.technosys Booking Engine pe website: ezee.technosys Branding: Manual identitate, logo, slogan, Foto profesionale, reels profesionale, grafica realizata de Happy Media Baza de date clienti: peste 100 de familii Venit Net lunar garantat: 2000 Euro- extrasezon- 9 luni pe an Venit in sezon: 3000 Euro pe luna Case de vanzare - Campulung Moldovenesc , Case de vanzare - Suceava

260000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(