Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Sibiu, Casolt - 5263 EURO

5263 €  De vanzare
Vand casa draga, la rascruce de drumuri... proaspat renovata si infrumusetata. Cuprinde 2 camere, bucatarie, pivnita, anexe, gradina. Accept schimb cu apartament in Sibiu (plus diferenta).

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 806
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Casolt.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Casolt. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Casolt.

Este Casolt zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Casolt  - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Casolt - 13500 EURO Casolt, Casolt , jud. Sibiu

PF vand parcela de teren, gradina pentru cabana/investitie langa Sibiu, sat Casolt la 10 km de Sibiu. Pe teren se poate amenaja si o mica livada cu pomi, pe parcelele invecinate fiind plantati deja pomi fructiferi la care le merge foarte bine. Aproximativ 15 min se face din Sibiu cu masina. Terenul este la 2 minute de Raiul Cailor (lac, restaurant si calarie). -detalii pe facebook Raiul Cailor, Centru de Echitatie. Terenul este momentan situat in granita cu intravilanul localitatii. Pe viitor poate fi trecut in intravilan. Pe parcele detinem certificat de urbanism cu aviz favorabil pentru construire anexa gospodareasca/cabana. Detinem certificat de carte funciara si certificat de urbanism pentru construire valabil pentru parcela! Accesul se poate realiza facil (doar drum asfaltat) pe ruta DJ Sibiu-Agnita si apoi inca 2 km pe drum recent asfaltat. De la iesirea din Sibiu se mai fac 10-15 min pana la teren. Locatia fiind permanent insorita se preteaza la instalarea de panouri solare, pompe de caldura, bazine vidanjabile. Adica independenta energetica, cabana pasiva. Casuta din ultimele 3 poze este doar cu titlul de prezentare si poate fi achizitionata separat la aprox. 19.000 euro. Mai multe detalii la telefon. Se poate vinde si in rate pe maxim 6 luni de zile. Vrei sa ai o familie sanatoasa si implinita? Petrece timp intr-o zona linistita, aer curat, panorama deosebita spre muntii Fagaras. Uneori se pot vedea caprioare plimbandu-se. Ideal cabana/casa de vacanta, deconectare de la agitatia orasului, gratar si/sau alte activitati agricole. Terenuri - Casolt , Terenuri - Sibiu

13500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(