Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin - 235000 EURO

235000 €  De vanzare
Casa de vanzare , situata in Dr. Tr. Severin Zona Walter Maracineanu. Casa se afla intr-o zona foarte linistita, toate utilitatile : Apa, canal, curent , gaz , strada asfalata cu trotuar , iluminat stradal. Suprafata teren 504 mp, imprejmuit cu gard placi beton , suprafata construita 200 mp. Caramida porotherm de 25+ izolatie , inainte de izolatia cu polistiren , casa a fost tencuita integral, alei beton amprentat , tigla tondach, astereala premium Constructia este noua si este alcatuita astfel: hol,parter- living + bucatarie open space, dormitor, baie Etaj: hol, 3 dormitoare + baie , atat la parter cat si la etaj sunt terase spatioase . Finisajele interioare si exterioare sunt de calitate superioara :Tamplarie PVC tripan Q -fort culoare nuc inchis, feronerie Roto, sticla care se inchide la soare cu bagheta neagra, sita tantari retractabila, rulouri aluminiu la toate ferestrele si usile de la terase Instalatie electrica Gewis + Le Grand cele din gama scumpa, parchet de calitate, instalatia termica din ppr cu calorifere + robineti termostatati, cetrala gaz Ariston 30 kw , Nu doresc schimburi , imobilul este liber de sarcini , se poate vinde imediat Case de vanzare - Drobeta-Turnu Severin , Case de vanzare - Mehedinti

Pe site din 10-04-2024
Vizualizari 88
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Drobeta-Turnu Severin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Drobeta-Turnu Severin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Drobeta-Turnu Severin.

Este Walter Maracineanu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin - 65000 EURO Walter Maracineanu, Drobeta-Turnu Severin , jud. Mehedinti

Ofer spre vanzare casa individuala, construita in anul 2023 singura in curte pe un teren de 215m², situata in zona Walter Maracineanu pe Str.Lotrului (strada pietruita) paralela cu Str.Cibinului, cartier linistit in continua dezvoltare cu utilitati in zona apa este la 50 m iar electricul la 100 m, casa este dispusa pe parter si etaj cu amprenta la sol de 9 m pe 7 m si suprafata totala este de 130 mp cu balcon, structurata astfel: Parter - Un open space cu livingroom, bucatarie, loc de luat masa, baie si casa scarii. Etaj - Hol, baie si trei dormitoare doua dintre ele cu iesire in balcon. Este zidita cu BCA 25×20×65, acoperita cu tigla bramac gri antracit lucrata doar cu materiale de buna calitate si conform normelor seismice actuale in vigoare cu fier in fundatie...etc detin poze cu tot ce s-a lucrat. Casa este ridicata la rosu, izolata cu polistiren de 10 cm EPS 80 adeziv cu plasa si tamplarie pvc gri antracit cu 5 camere si geamuri patru anotimpuri. Predata la gri pe exterior si rosu pe interior. Exclus orice fel de schimburi doar cash sau virament bancar accept credit sau plata partila si restul ulterior cu contract notarial. Multumesc. Case de vanzare - Drobeta-Turnu Severin , Case de vanzare - Mehedinti

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(