Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Cerneti - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand in sat Cerneti, la 5km de Dr TSeverin, langa Manastire, casa cu 3 camere, hol + dependinte, sobe teracota, curte ~200mp, restul de 700mp e gradina. Gard din ciment,tabla si scandura. Utilitati: fantana apa potabila, bolta vita de vie, canalizare si apa in fata portii. Pret 33.000 euro negociabil, la fata locului. Se poate vinde si cu mai putin teren. tel 0745.900.626 , Incalzire: Lemn, numar camere: 3, suprafata utila: 70, suprafata totala: 700 Suprafata terenului: 700,0 m2, Suprafata utila: 70,0 m2, Numar camere: 3 , Incalzire: altele ,

Pe site din 06-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cerneti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cerneti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cerneti.

Este Cerneti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mehedinti, Cerneti  - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare casa Mehedinti, Cerneti - 119000 EURO Cerneti, Cerneti , jud. Mehedinti

Casa de vanzare in Cerneti fata in fata cu gradinita nou construita. Teren in suprafata de aprox. 400mp, casa aprox. 140mp si anexa pentru centrala si loc depozitare. incalzire centrala lemne si gaz tras in casa. Casa este compusa din beci, la parter :living, hol, baie si bucatarie, iar la etaj:trei dormitoare, hol, doua bai si dressing. Imobilul este foarte aproape de oras, zona linistita, parcare mare in fata casei monitorizata video. Casa se vinde complet mobilata, electrocasnice, aer conditionat. Ptr mai multe detalii sunati la nr tel 07******81. Case de vanzare - Drobeta-Turnu Severin , Case de vanzare - Mehedinti

119000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(