Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Constanta, Constanta - 62000 EURO

62000 €  De vanzare
Andrei Garsoniera lux-Tomis III Garsoniera mobilata,utilata lux-zona-Tomis lll,foarte aproape de piata,bloc stradal,etaj 1/4,suprafata utila 27 m.p.,renovata total,gaze la usa,orientare vest,acte pregatite pentru vanzare.

Pe site din 03-07-2023
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 27 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Tomis III zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 82000 EURO Tomis III, Constanta , jud. Constanta

Bianca Vand apartament 2 camere, zona Tomis III Vand apartament cu 2 camere semidecomandate, avand o suprafata utila de 42 mp, fiind situat la etajul 4/5, in zona Tomis III . Apartamentul se vinde mobilat, utilat exact ca in poze, prezinta imbunatatiri de actualitate: gresie, faianta, termopan, parchet, aer conditionat(care poate fi utilizat si wifi), balcon, gaze, tot electricul schimbat, usa metalica. Mobilierul si electrocasnicele sunt noi. In apropiere se afla: piete, gradinite, scoli, magazine, spatii comerciale, farmacii, mijloc de transport in comun, acces usor si rapid din orice parte a orasului. Imobilul se afla situat intr-o zona linistita si aproape de mare. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati la nr de telefon : 0785566161 . Pret: 82.000 euro

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 82000 EURO Tomis III, Constanta , jud. Constanta

Vand apartament cu 2 camere semidecomandate, avand o suprafata utila de 42 mp, fiind situat la etajul 4/5, in zona Tomis III . Apartamentul se vinde mobilat, utilat exact ca in poze, prezinta imbunatatiri de actualitate: gresie, faianta, termopan, parchet, aer conditionat(care poate fi utilizat si wifi), balcon, gaze, tot electricul schimbat, usa metalica. Mobilierul si electrocasnicele sunt noi. In apropiere se afla: piete, gradinite, scoli, magazine, spatii comerciale, farmacii, mijloc de transport in comun, acces usor si rapid din orice parte a orasului. Imobilul se afla situat intr-o zona linistita si aproape de mare. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati la nr de telefon : 07******61 . Pret: 82.000 euro 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 65000 EURO Tomis III, Constanta , jud. Constanta

Valeriu Vasiliu Apartament 2 camere City Park Mall Se vinde un apartament central, cu 2 camere, localizat langa City Park Mall si scoala gimnaziala nr.7 "Remus Opreanu", langa statia de autobuz ce serveste liniile 13, 100, 100C cat si cursele spre Navodari. La cateva strazi distanta se afla Cambridge School, scoala nr.29 "Mihai Viteazul", scoala nr.38 "Dimitrie Cantemir", cat si liceele "Decebal" si "Madgearu". Apartamentul este complet mobilat (cu o mobila mai veche dar in stare perfecta) si nu are centrala desi gazele sunt trase pana la scara blocului. Este o zona linistita, la 5 minute de bloc aflandu-se Parcul Tabacariei si Tara Piticilor. Apartamentul are si un balcon inchis, toate geamurile fiind din termopan. Nu am mai multe poze deoarece nu sunt in Constanta la momentul actual dar va invit la o vizionare, o sa las mai jos un numar de contact. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(