Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Galati, Cismele - 64000 EURO

64000 €  De vanzare
Vand casa in satul Cismele, la 15 min. de Galati, intr-o zona linistita in curs de dezvoltare. Casa este aproape in intregime finisata in 2018. Casa a fost construita pentru familia noastra cu materiale de calitate, cu meseriasi deosebiti insa am renuntat la ideea de a ne intoarce in Romania. Imobilul este construit pe un teren cu suprafata totala de 500 mp (terenul este proprietate) cu deschidere de 28m liniari. Regimul de inaltime al vilei este parter + etaj (mansarda), cu o suprafata construita de 70 mp la sol iar suprafata desfasurata a locuintei este de 132mp.  Compartimentarea imobilului este distribuita astfel:  - parter cu living spatios, bucatarie open space (cu doua geamuri mari si o usa care da in terasa), baie si debara  - etaj 2 dormitoare, un living room si o baie   - un garaj mare de 30mp - o terasa betonata de 18mp - o magazie de 16mp (se poate utila pentru o bucatarie de vara) plus un beci de 10mp Accesul la etaj se realizeaza pe scara interioara, treptele imbracate cu lemn masiv de stejar.  Materialele folosite la construirea locuintei sunt din zidarie BCA cu stalpi si centuri din beton armat si fundatie din beton armat iar intreaga casa, garajul si magazia are o izolatie groasa de 10cm. Finisaje interioare: in living room este un semineu modern, imbracat cu marmura, parchet de calitate exceptionala in toata casa iar gresie si faianta in bai. Tamplaria interioara este de calitate, ferestrele sunt din pvc Salamander maro cu geamuri patru anotimpuri. Finisaj exterior: izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis tigla tabla BILKA. Șipca metalica de la gard este de calitate exceptionala vopsita pe exterior in camp electrostatic... Gardul este din centura de beton si sipca metalica de calitate cu porti din fier forjat. (numai gardul a costat peste 36.000lei) Utilitati: fosa septica, apa curenta, curent electric, internet in zona. ATENȚIE!!! PESTE IZOLAȚIE ARE DOAR UN STRAT DE TINCI... FAȚADA CASEI NU ESTE ZUGRAVITA SAU VIITORUL PROPRIETAR POATE SA DEA CU TENCUIALA DECORATIVA. Pentru mai multe detalii la 747 - arata telefon - Petrut Capatan 0045 5031 3066 George Stanca

Pe site din 28-05-2021
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cismele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cismele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cismele.

Este Cismele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Cismele  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare casa Galati, Cismele - 53000 EURO Cismele, Cismele , jud. Galati

Vand casa la rosu, suprafata construita 125 mp, suprafata utila 103 mp.Casa este compusa din doua dormitoare, living spatios, baie, bucatarie, doua terase si camera centralei.Utilitatile sunt trase la limita proprietatii, apa si electricitate. Imobilul este situat in localitatea Cismele, comuna Smardan Suprafata teren 1000 mp. Pretul este fix! Case de vanzare - Cismele , Case de vanzare - Galati

53000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(