Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vila Individuala cu Panorama Deosebita in Cisnadioara

169900 €  De vanzare
Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata si sa privesti Cetatea Cisnadioarei de la fereastra dormitorului tau ? Oglan Imobiliare Sibiu iti propune spre vanzare in Exclusivitate vila individuala moderna situata la poalele Muntilor Cibin in pitoreasca localitate Cisnadioara. Casa de tip D+P+M este construita pe o parcela de 1000 mp teren si are o suprafata totala de 239 mp distribuita astfel : Demisol: 57.04 mp - compus din 3 incaperi uscate si racoroase ideale pentru depozitare sau alte activitati. Aici avem si camera tehnica dedicata centralei pe lemne. Parter: 105.7 mp utili compartimentat in - Living generos cu iesire pe o terasa panoramica de 21 mp bucatarie dining debara baie hol acces garaj si camera depozitare. Mansarda: 76.49 mp - zona de dormit este o parte importanta a casei aici gasim un frumos dormitor matrimonial cu balcon dressing si baie proprie 2 dormitoare generoase baie hol cu acces la pod. Casa a fost finalizata in anul 2014 cu materiale de buna calitate zidarie de caramida Wienerberger Porotherm si acoperita cu tigla ceramica gemuri termopan usa intrare terasa si balcon de tip termopan usa garaj basculanta. Curtea este imprejmuita si pavata cu dale de beton. Locuinta beneficiaza de apa curenta electricitate canal cu fosa septica centrala termica pe lemne cu boiler pentru apa calda supraveghere video gazul se afla in vecinatatea proprietatii. Aceasta este finisata la cheie conform fotografiilor si se vinde cu bucataria mobilata si utilata. Pret : 169.900 Euro Tel : 0758.962.392 - Lucian Toate ofertele cu COMISION 0% le gasesti pe oglanimobiliare.ro

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 116
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 240 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 5
Front stradal: 38 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cisnadioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cisnadioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cisnadioara.

Este Cisnadioara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Sibiu, Cisnadioara  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Cisnadioara - 185000 EURO Cisnadioara, Cisnadioara , jud. Sibiu

Tiberiu Sobius Casa de vanzare vand casa cu curte si gradina in Cisnadiora jud.Sibiu, 150 m.patrati de casa, curtea si gradina 1177 m.patrati.note: intrare comuna. ( specific numai intrarea e comuna.)

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(