Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa/vila 4 camere Iris, Cluj-Napoca

165000 €  De vanzare
SISC GRUP, ofera spre vanzare o casa in locatia perfecta, pe strada Voronet, la 5 minute de supermarketul Auchan si 3 minute de liniile de transport public si in comun, fiind locatia perfecta, cu o liniste desavarsita si multa lumina naturala. Pentru relaxare si buna dispozitie are doua terase de 60 mp si doua balcoane. Spatiul este unul generos si gandit pana la ultimul detaliu. Terenul aferent casei este de 650 mp, iar suprafata utila de 195 mp fiind compartimentata astfel: Demisolul are doua garaje, camera tehnica, camera de vin si baie; Parterul are o sufragerie spatioasa, birou, bucatarie, baie, terasa si balcon; Etajul este compus din trei dormitoare, dressing, baie, terasa si balcon. Demisolul este izolat cu membrana bituminoasa MILUCON. Caramida care s-a folosit este POROTERM, iar pentru acoperis s-a folosit TIGLA CREATON DOMINO. Imediat ce ai pasit in curtea casei iti ofera un sentiment placut datorita privelistei minunate, iar daca iti plac apusurile de soare cu siguranta iti vei petrece mare parte din timp pe terasa admirandu-le. Pentru cei care isi doresc o casa intr-o zona frumoasa,unde ai certitudinea ca vor fi doar case, aceasta este alegerea ideala! Pentru mai multe informati va rog nu ezitati sa ne contactati.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 835
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 195 m2
Suprafata teren: 650 m2
Etaj: /3
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Iris zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 105000 EURO Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

lehel vand schim casa cu apartament Vand schim casa cu apartament .Casa are 2 camere, bucatarie ,baie.58mp construit.200mp teren.Termopane,centrala gaz,aer conditionat cu inverter se poate folosi si la incalzire,trebuie facuta iesirea din indiviziune(impartit si in acte )

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Campia Turzii  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Cluj, Campia Turzii - 150000 EURO Iris, Campia Turzii , jud. Cluj

Vand casa in Campia Turzii,str.Memorandumului,cu o suprafata de 100 m2 si teren 500 m2.Curtea dispune de 2 intrari de pe strazi diferite. Casa dispune de 3 camere,antreu,bucatarie,camera de zi,baie,camara si pivnita.incalzirea se realizeaza cu centrala termica si toate utilitatile sunt functionale. In curte se mai gasesc cateva anexe gospodaresti si un garaj care are accesul de pe alta strada. Tel. 07******11 sau 07******72 Case de vanzare - Campia Turzii , Case de vanzare - Cluj

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 530000 EURO Proprietar 530000 €
Vanzare casa 5 camere Cluj, Cluj-Napoca - 530000 EURO Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

PF Vand casa 133 mp, fara int, Fanate, 4 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, teren 680 mp, sera 35 mp,

530000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 359000 EURO Proprietar 359000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 359000 EURO Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Persoana fizica, vand o unitate locativa a unui duplex in Cluj-Napoca, la 50m de Auchan Iris, aproape de mijloacele de transport, la 10min de centru, intr-o zona linistita, usor accesibila cu o panorama deosebita. Suprafata utila 186mp, suprafata construita 220mp, teren 252mp. Constructia este pe 3 nivele, compartimentata astfel: - Demisol: Spatiu Tehnic, Camara alimente, Camera Hobby cu iesire direct in gradina. - Parter: Living generos + Bucatarie + Zona Dining cu iesire pe Terasa(cu panorama asupra orasului), 1 Dormitor/Birou , Baie. - Etaj: Dormitor matrimonial cu Baie proprie si Dressing, 2 Dormitoare, 1 Baie, Terasa. Este construita in standarde NZEB, izolatie de 20cm, placa de beton peste etaj, dispunand si de un pod inalt care se poate amenaja. Casa va beneficia conform proiectului de panouri fotovoltaice. Proprietatea dispune de 2 parcari exterioare in curte. Se preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile, incalzire in pardoseala si amenajarile exterioare realizate. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

359000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 105000 EURO Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

P.F. vand casa in IRIS pe o suprafata de teren de 244MP cu toate acte la zi (mentionez casa este intr-o stare avansata de degradare. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 220000 EURO Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Holger Guillermo vega Casa de Vanzare Casa unifamiliala, arhitectura si priveliste deosebiteDescrierePropunem spre vanzare, o casa de 180 mp locuibili, 203 mp construiti, teren301 mp, zona str. C. Medrea, Iris. Accesul se face de pe o strada privata, perpendiculara pe str. Corneliu Medrea.Casa are un regim de inaltime de P+E. La parter este compusa din hol, living, bucatarie, office room, si o baie. La etaj, regasim un hol, trei dormitoae si o baie mare.Suprafata utila a casei este de 180 mp.In lateral, este amenajata o terasa generoasa si la subsolul ei, exista un garaj de 23mp.Accesul de la aceasta proprietate spre oras este foarte usor, inclusiv cu mijloacele de transport in comun. In proximitate, la doua statii de autobuz, se afla centru comercial Auchan impreuna cu celelalte magazine de toate tipurile, agentii bancare, benzinarii etc..Recomandam aceasta proprietate pentru familiile pentru care linistea si intimitatea conteaza.

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(