Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Vaslui, Codaesti - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Casa cu 4 camere situata in Codaesti, la 150 de metri de biserica si spital, situata la drumul judetean (asfaltat) spre Tacuta. Proprietar cu toate actele in regula si la zi. Suprafata totala aproximativ 5000 mp. Multiple magazii, cotet gaini, purcei. Are si garaj. Loc de gradina, 2 vii puse pe spalieri , livada, fantana in curte, porti fier forjat... mai multe detalii la telefon pe numerele: 746 - arata telefon - sau 748 - arata telefon - .

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Codaesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Codaesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Codaesti.

Este Codaesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Codaesti  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Vaslui, Codaesti - 65000 EURO Codaesti, Codaesti , jud. Vaslui

Casa de vanzare in comuna Codaesti, judetul Vaslui pret €65000. Casa este compusa din 6 dormitoare, 2 la parter si living room, bar, hol de 10 m lungime pe 2.5 m latime, bucatarie, baie si 4 dormitoare la etaj despartite de un hol de 10m pe 2.5m, cu iesire la balcoane in fata si in spate si un balcon lateral cu acces din 2 dormitoare. Suprafata construita la parter este de 220 metri patrati plus etajul. Locatia este la 5 minute de centru cu posibilitate de afaceri. Este situata in intersectia dintre 2 drumuri si cu acess la ambele drumuri ,la unul cu deschidere de 35m iar la celalalt cu 50m suprafata de teren este de 1666m2 si dupa cum se vede din schita cadastrala anexata se poate vedea ce spatiu generos este liber ce poate fi folosit pentru orice va doriti.Pentru mai multe detalii sunati pe WhatsApp la nr 00440*******483 si luati legatura direct cu proprietarul. Actele sunt la mine la VASLUI, sunt fratele care am procura pentru vanzare.In curte mai este si o casa batraneasca. Case de vanzare - Codaesti , Case de vanzare - Vaslui

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vaslui, Codaesti  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare casa Vaslui, Codaesti - 53000 EURO Codaesti, Codaesti , jud. Vaslui

Se vinde casa la rosu P+ mansarda, construita din caramida rosie, BCA -uri plus placa de beton. La parter avem 3 camere, baie plus bucatarie. Compartimentarea la mansarda cuprinde 3 camere plus 1 baie. Amprenta casei la sol este de 112 m. Casa este conectata la reteaua de apa cu posibilitatea bransarii la reteau de energie care se afla la cativa metri distanta. Constructia este amplasata in satul Codaesti linga fostul CAP si drumul de acces este betonat. Terenul se afla in fata casei si insumeaza 0.7 Ha Case de vanzare - Codaesti , Case de vanzare - Vaslui

53000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(