Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Codlea - 3800 EURO

3800 €  De vanzare
casa in rosu 3camere ,baie, hol, beci, garaj + sura 200 mp suprafata totala 400 mp, P+M, curte comuna utilitati: apa si curent electric zona centrala

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Codlea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Codlea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Codlea.

Este Codlea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Codlea  - 229000 EURO Proprietar 229000 €
Vanzare casa Brasov, Codlea - 229000 EURO Codlea, Codlea , jud. Brasov

Proprietar, vand casa situata intr-o zona de vis, cu priveliste spre muntii Ciucas, Piatra Mare, Postavaru si Bucegi, la doar 15 km de Brasov. Casa este situata in localitatea Codlea, 5-6 minute de mers pe jos fata de centru si zona comerciala Kaufland, Lidl, Penny. Imobilul este structurat pe 2 nivele si este compus din 4 camere, 2 bucatarii, 2 bai, 1 terasa , 2 holuri, 1 debara, 1 camera tehnica, 1 dressing. Spatiul poate fi utilizat si ca 2 apartamente independente, cate unul pe fiecare nivel, avand intrari si ceasuri de gaz separate. Constructia este din caramida, avand instalatiile de apa, canalizare si curent recent schimbate. Casa are sistem de incalzire centrala pe gaz si 4 teracote de backup. In curte avem o terasa acoperita si un foisor. De asemenea in curte se afla un ulm cu o vechime de aproximativ 300 de ani, o adevarata minune a naturii. Trandafirii cataratori, bujorii, arbustii ornamentali si varietatea de flori si plante existente in curte, creeaza o atmosfera de nedescris. Gradina, foarte generoasa, este terasata si regasim pomi fructiferi precum nuci, meri, peri, visini, gutui si 2 vite de vie. Proprietatea este situata pe un teren intravilan de 1105 mp. Casa si terenul sunt intabulate si libere de contract. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la nr din anunt. NU raspund la mesaje. Multumesc! Case de vanzare - Codlea , Case de vanzare - Brasov

229000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Codlea  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Brasov, Codlea - 125000 EURO Codlea, Codlea , jud. Brasov

Manuela Casa de vanzare in Codlea Brasov Codlea

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(