Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Cojocna - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Vand casa cu toate utilitatile(gaz,curent apa,canal,tv, curte betonata aprox 100mp +anxe)teren suprafata totala 1400mp

Pe site din 27-04-2023
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cojocna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cojocna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cojocna.

Este Cojocna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Cojocna  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Cluj, Cojocna - 95000 EURO Cojocna, Cojocna , jud. Cluj

Casa de vanzare la Cojocna,25 km de Cluj-Napoca,90 mp utili,parter si mansarda. Teren 700 mp.Utilitati curent,apa,gazul la poarta. Pret 95000 euro negociabil. Telefon 07******33. Case de vanzare - Cojocani , Case de vanzare - Alba

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cojocna  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare casa Cluj, Cojocna - 89000 EURO Cojocna, Cojocna , jud. Cluj

Casa este localizata la aproximativ 40 de km de Cluj-Napoca (pe la Cojocna) si 20 de km fata de Campia Turzii. Se afla la soseaua principala (asfaltata recent), aproape de centru. Are toate utilitatile (apa trasa de la Cluj, gaz, curent, cablu), canalizarea acuma se face. Are 2 corupuri, unul cu 4 camere (una dintre camere e despartita, intrare separata si e trasa apa rece si calda in ea), antreu, baie cu vana dar fara wc (apa incalzita cu junkers) si camara iar sub corp exista o pivnita. Celalalt corp este o bucatarie de vara cu terasa. Pe langa exista anexe gospodaresti (cotete, magazie) si un garaj din beton de 24 m2. Primul corp este realizat in anul 1972, pe fundatii din beton, zidarie din caramida, acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare de tigla iar al doilea (bucataria de vara) fundatie de beton, zidarie din boltari si acoperis invelit cu internit! Suprafata terenului este de 2600 m2, din care si imprejmuiti si neimprejmuiti, terenul din spate este arabil si bun de cultivat legume. In apropiere este antena de la Digi, semnal foarte bun! Casa mai necesita unele reparatii, dar merita vazuta de catre iubitorii de rural si mai ales cei care au in intretinere si alte persoane! Se poate vedea oricand, casa fiind situata cu 2 locuinte mai jos de Biserica Ortodoxa! Cum am scris si in titlu, casa e intabulata cu toate actele legale! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numar de telefon sau aici pe olx! Case de vanzare - Ceanu Mare , Case de vanzare - Cluj

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cojocna  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa Cluj, Cojocna - 145000 EURO Cojocna, Cojocna , jud. Cluj

Didi Tarchila vand casa in Cojocna Cluj Cojocna

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(