Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Bistrita Nasaud, Colibita - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
O investitie buna pentru sanatate si partea financiara ! Castigul garantat ca si business este de 18.000euro anual (doar din cazare). Casa de vis/ Pensiune ,la cheie in statiunea Colibita.Imobilul este construit din lemn de calitate tratat si intretinut in fiecare an, izolatie. Constructia a fost finalizata in anul 2009 ,iar anexele aferente in 2014. COMPARTIMENTARE: Terenul are o suprafata de 600 mp2 ( intabulat/CF) Casa principala aprox. 200 mp2(intabulat/CF) Casuta de vara 40 mp2(intabulat /CF) UTILITATI: Apa de izvor (potabila), fantana proprie Incalzire cu centrala pe lemne (caldura si apa calda) Fosa septica atestata Parchet 12mm in living(izolatie), gresie, faianta in bai/toalete TV, satelit, camera supraveghere, sistem audio. Termopane geam dublu/ LEMN Pod spatios cu scara de acces Camera centrala si lemnarie Terasa acoperita Bucatarie dotata, frigider, micro, filtru cafea, etc. Casa este pe 2 nivele: living,bucatarie, dining,baie si hol intrare la parter iar la etaj 4 dormitoare cu balcon si o baie. Casuta de vara are bucatarie si un dormitor,incalzire pe lemne cu semineu. In curte se afla un foisor mare cu gratar(BBQ) ,atelier pentru scule,leagan cu vedere spre lac iar la casuta avem o terasa acoperita cu loc de servit masa sau relaxare. Casa este orientata spre lac cu o vedere minunata,departe de praful si agitatia drumului .Gard din plasa zincata si poarta din fier masiv la intrare. Se poate folosi in primul rand pentru agroturism,zona fiind recunoscuta ca statiune montana si este intr-o ascensiune continua. Poate gazdui pana la 10 persoane cazate, se poate amenaja loc pt servirea micului dejun. Poze: https://www.facebook.com/V%C3%A2nzare-CabanaPensiune-in-statiunea-Colibita-104531654223819/ Asteptam ofertele dvs. Rugam seriozitate! Va multumim!

Pe site din 18-02-2023
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Colibita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Colibita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Colibita.

Este Colibita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Colibita  - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Colibita - 84000 EURO Colibita, Colibita , jud. Bistrita Nasaud

Casa de vacanta P+M situata in Colibita, jud. Bistrita Nasaud, suprafata 150mp parter: living, bucatarie, baie, 3 terase etaj: 3 camere si 2 terase incalzire cu sobe de teracota Teren: 495mp Alte caracteristici: Structura de rezistenta: lemn Nr. bucatarii: 1 Nr. terase: 5 Destinatie: de vacanta Utilitati generale: curent electric, fantana apa, fosa septica, CATV Sistem incalzire: 4 sobe teracota Finisaje: stare interior: buna usa intrare: lemn stejar Podele lemn Usi interioare + ferestre: lemn Pereti: zugraveala var Alte spatii: magazie, barbecue si foisor cu masa si 2 banci din lemn Imprejmuire cu gard din stalpi metalici cu panori lemn si poarta de acces din metal. Case de vanzare - Colibita , Case de vanzare - Bistrita Nasaud

84000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Colibita  - 49500 EURO Proprietar 49500 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Colibita - 49500 EURO Colibita, Colibita , jud. Bistrita Nasaud

Vand/schimb cabana la Colibita situata la coada lacului construita in 2016 cu acces la lac. Regim inaltime : P+M compusa din 2 camere 1 Bucatarie 1 Baie + 1 Mansarda locuibila mobilata + 2 terase de 30 m2. Exterior are 1 lemnarie +1 Grill cu pod Este construita din BCA + LEMN ,are izolatie exterioara cat si mansarda este izolata cu vata intre pereti + interior cu rigips . Utilitati : Apa si curent . Toate actele la zi se vinde si cu credit Schimb doar cu imobil in Cluj sau Floresti Suprafata teren 200m si se mai pot cumpara inca 200 m2. Case de vanzare - Colibita , Case de vanzare - Bistrita Nasaud

49500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(