Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Comarnic - 95000 EURO

95000 €  De vanzare
De vanzare, casa constructie 2008 /teren 1200 mp /parter,etaj , pod , 144 mp /nivel . Parter : living, 2 camere, 2 bai, bucatarie , camara , terasa acoperita . Etaj : living, balcon ,3 camere , 2 bai, debara (amenajate doua camere si o baie) + pod. Apa , curent, cablu,fosa betonata, pomi fructiferi, verdeata si liniste. Constructie structura lemn (grinda 12/12), pe fundatie de beton,acoperis tabla Lindab, ferestre Velux,tamplarie cu geam termopan. Acces din drum principal asfaltat, alee betonata pentru masini separat de gradina , acces usor de la gara si la magazine ( kaufland, mega ,centru ) si la platoul alpin din Comarnic ( vezi foto ) . Se vinde partial mobilata si cu tot ce este in casa , incalzire cu semineu , calorifer electric , boiler, instalatia pentru incalzire este montata in toata casa, fara calorifere si centrala. Gazele sunt la poarta. Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 07-09-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 288 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Comarnic.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Comarnic. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comarnic.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Comarnic  - 153000 EURO Proprietar 153000 €
Vanzare casa Prahova, Comarnic - 153000 EURO Central, Comarnic , jud. Prahova

Ofer spre vanzare casa situata in orasul Comarnic, intr-o zona linistita si inconjurata de munti, un loc ideal pentru a te bucura de viata in aer curat, departe de agitatie. Este foarte aproape de toate punctele de interes, supermarketuri, Kaufland, Mega Image, scoli, gara, transport in comun si altele. Imobilul este compus din trei dormitoare, living, bucatarie, doua bai, pivnita, terasa de 10mp, pod inalt ce poate fi transformat in spatiu de locuit sau in alt scop, cu doua balcoane si o priveliste minunata catre munti. Suprafata locuibila este de 110mp. Proprietatea dispune de toate utilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, internet centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, semineu pe lemne, trei locuri de parcare in curte, acoperis schimbat de curand. Casa este inconjurata de o gradina in suprafata 1100 mp, unde va puteti bucura de o livada cu pomi fructiferi: cires, mar, par, gutui, nuc, cires amar, prun, visin si cais. Proprietatea se vinde mobilata si utilata. Va asteptam cu drag la vizionare! Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

153000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(