Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Comsesti - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Suprafata utila 200mp, pe un nivel, 2 dormitoare, 2 bai, 2 livinguri, bucatarie, camera tehnica, curte pavata si parcare acoperita pt 3 masini, magazie lemne, drum asfaltat, la 1 km de drumul european, suprafata teren 2042mp, construita in 2008. Ideala pentru iubitorii de natura si relaxare. Intimitatea garantata. Copiii si animalele de companie vor adora sa se joace in iarba si vor aprecia libertatea si siguranta spatiului. Casa este perfect functionala (apa, curent, doua sisteme de incalzire: panouri radiante infrarosu si centrala pe lemne cu boiler electric). Curentul electric este singura investitie pentru confortul familiei: - un camion de lemne (stejar) luat primavara (5-6mc) - 1200 lei si este pentru o iarna si jumatate (depinde cat de lunga este iarna). - factura iarna 150-300 lei prin citire electronica (cel mai mult a fost 317 lei in ianuarie). In rest factura de curent este 15-70 lei (depinde ce aparate electrice folositi). Toate camerele sunt mobilate (dormitoare, bai, livinguri, bucatarie, camera tehnica). Internet prin fibra optica nelimitat - 15euro/luna. In gradina din spate pomii sunt cu rod de 5 ani, zmeura imbraca tot gardul de separare (20m), strugureii rosii si negrii sunt din abundenta si catina este in floare. Tufele cu flori si trandafirii din fata asteapta sa isi arate culorile bogate, iar cele 3 soiuri de magnolie uimesc prin frumusetea florilor. Casa e construita pe structura metalica dintr-un complex de materiale izolante special tratate si imbracate/impachetate la exterior in placi OSB - in 2008 era tehnologia de varf in construirea caselor in Germania si tarile din nordul si nord-vestul Europei, datorita gradului ridicat de protectie, flexibilitate si termoizolatie. Perfect izolata la exterior. Principiul de utilitate este: peretii ma incalzesc si ma protejeaza de frig SAU eu incalzesc peretii ca sa ma protejez de frig (caramida, BCA, beton)???

Pe site din 10-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2
Suprafata teren: 2042 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Comsesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Comsesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comsesti.

Este Comsesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Comsesti  - 30000 EURO Proprietar 30000 €

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(