Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bucuresti, Giurgiului - 120000 EURO

120000 €  De vanzare
Vand Casa 3 camere Adunatii Copaceni baie bucatarie 2 holuri living terasa 110 mp constructie 350 total. Casa noua 2024 utilitati in poarta necesita bransare. Pentru cash 10% reducere Case de vanzare - Sectorul 4 , Case de vanzare - Bucuresti

Pe site din 11-09-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Copaceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Copaceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Copaceni.

Este Giurgiului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Giurgiului  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Bucuresti, Giurgiului - 125000 EURO Giurgiului, Berceni

Vand Casa/Vila direct de la proprietar in Comuna Berceni Suprafata teren de 386 mp Suprafata utila casa 72 mp Vila este compusa din parter + etaj mansardat parterul fiind alcatuit din living - baie - bucatarie + terasa betonata ( neacoperita ) iar la etaj se afla 1 dormitor cu balcon si un dormitor cu dressing si baie mare Locuinta este bransata la curent electric , gaze naturale , apa put forat si fosa betonata De mentionat locuinta este construita din cadre betonate si caramida iar ferestrele sunt din termompan cu geam tripan si incalzire in pardoseala Casa se afla la GRI la interior dar ATENTIE in pretul acesta se vor efectua toate finisajele , gresie , faianta , parchet , usi , centrala toate dupa placul noului Propietar in limita unu buget prestabilit Detin poze de cand s-a inceput a construi aceasta locuinta pana la final Ca si pozitie locuinta se afla la 150 m de bulevardul principal avand acces foarte usor la mijloacele de transport , strada fiind asfaltata iar pe aceasta la fix 50 m de locuinta se afla scoala After School iar vizavi gradinita si cresa Plata acestei locuinte se poate efectua din surse proprii dar si cu credit bancar . Pentru mai multe detalii puteti suna Case de vanzare - Sectorul 4 , Case de vanzare - Bucuresti

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(