Anunturi imobiliare particulari

Vanzare casa/vila 5 camere Corbeanca

239000 €  De vanzare
Corbeanca - cartier Mecheaua (aproape de gradinita, Mega Image, farmacie, brutarie etc.) Tip imobil : vila noua, eleganta cu stil deosebit si amprenta arhitecturala proprie, construita in 2010. Este sic, frumoasa, spatioasa si are curte generoasa cu vedere la lac. Nr. nivele : Demisol cu geamuri si lumina naturala + P+1+ POD usor mansardabil. Constructia este din cadre de beton armat si caramida porotherm, compartimentari tot din caramida ( nu rigips) si izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Placa peste etajul 1 este din beton (termoizolata cu polistiren de 15 cm) si permite mansardarea usoara a casei. Teren ~ 500 mp, din care ~ 350 mp curte libera pentru copii si relaxare. !!! Important, terenul are o cota indiviza din plaja lacului !!! Aria totala construita ~ 450 mp. Amprenta casei ~ 145mp. Aria utila ~ 360 mp (include terasele cu vedere la lac si podul mansardabil ) Finisaje interioare casa : scara interioara din lemn de stejar masiv lucrata manual, parchet laminat de 12 mm, baile placate cu gresie si faianta import, obiecte sanitare moderne, baterii Grohe, instalatia electrica si de incalzire pe cupru, centrala termica proprie Viessmann, hidrofor, vas tampon, aer conditionat Habitat in toata casa, calorifere Romstal si instalatie pe cupru, timplarie termopan Rehau, bucataria se vinde mobilata si ultilata, etc. Finisaje exterioare casa : izolata cu polistiren de 10 cm, sistem de alarma interior si exterior perimetral, conectat la firma de paza, porti intrare actionate electric cu telecomanda, magazie unelte de gradina, alimentare cu apa put 32 m, dedurizator si filtru electronic de particule/miros, canalizare fosa ecologica, dale placaj curte, etc. Eliberabila in 2 luni. Singur curte : Da Descriere : nr camere 6 + 3 bai + bucatarie mare, 2 holuri generoase. Vila la curte cu totul speciala, foarte bine impartita cu spatii si functionalitati bine definite. Demisol : pivnita si spatiu de depozitare, sala de billiard sau hoby room, camera tehnica. Parter : intrarea in casa are loc printr-un hol generos ce conduce spre o sufragerie spatioasa de ~ 60 mp cu iesire pe terasa inchisa de ~ 25 mp. Bucataria mare de ~ 13 mp si wc de serviciu. Etaj 1 : 3 camere, 2 dormitoare mari de ~ 27 si ~ 20 mp fiecare cu baia lui, cu iesire pe terase si birou sau al treilea dormitor spatios. Dressing generos, ce rezolva garderoba intregii familii. POD inalt pe aproape toata suprafata casei. Acoperis, burlane, jgheaburi, tabla tip Lindab .

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 15-04-2018
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 360 m2
Suprafata teren: 500 m2
Etaj: /2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision 287000 €
Vila noua, moderna, cu gradina | Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila aceasta se afla in localitatea Corbeanca, intr-o zona rezidentiala dezvoltata, cu case/ vile cu arhitectura unitara. Imobilul a fost finalizat in anul 2016, beneficiaza de teren de aproximativ 630 mp si curte libera suficienta. Vila este finisata cu materiale din segmentul superior, cu atentie la detalii si beneficiaza de dotari moderne. Credem ca este potrivita pentru o familie numeroasa, datorita spatiului interior si exterior generos si compartimentarii. Suprafata de 214 mp (inclusiv terase) este organizata dupa cu urmeaza: - la parter (133.88 mp) se afla livingul si zona de dining - open space, bucataria cu camara, un dormitor, camera tehnica si o baie. Livingul are dublu acces - atat pe terasa din fata casei, cat si pe cea de-a doua terasa, din spate. - etajul (80.33 mp) este destinat zonei de noapte si este format din trei dormitoare, dintre care unul cu baie proprie, o baie secundara si un dressing generos. Vila se vinde complet mobilata si utilata, ca in fotografii. *Este disponibil spre achizitionare un teren cu suprafata de 369 mp langa proprietate. Proprietatea face parte din oferta HABITAT Brokers de imobile cu 0% comision la cumparare! Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii sau vizionare!

287000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 165000 €
Corbeanca, langa Corbeanca Forest, strazi amenajate, retrasa Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Zona este foarte linistita, cu trafic auto redus, constructii finalizate, strazi asfaltate si o comunitate stabila. Imobilul este nou, construit in anul 2012, este functional si usor de ingrijit. Structura de rezistenta: stalpi, grinzi si plansee din beton armat cu inchideri din caramida eficienta Gradina spatioasa cu spatii verzi si copaci ingrijiti asigura un cofort deosebit, iar terasa ofera intimtate prin amplasarea in zona din spatele casei. Dispunerea camerelor ofera o separare a zonei personale de cea pentru musafiri si este usor de intretinut. Fiecare spatiu interior a fost foarte bine calculat, oferind posibilitati de amenajare si dotare optime. Finsajele si dotarile sunt peste nivelul mediu iar sistemul de incalzire este realizat printr-o centrala termica proprie Ariston si a caloriferelor din otel. Finisaje: tamplarie PVC, parchet stejar, travertin, etc. Dotari: semineu functional, aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata. Imobilul este potrivit pentru familiile care doresc un spatiu intim, linistit si usor de intretinut.

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 169000 €
Corbeanca - Fermei Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

"K imobiliare Consult va propune spre vanzare o vila construita in 2007. Imobilul nu a mai fost locuit de cativa ani si necesita renovare interioara. Cutea este destul de mare si a avut piscina care a fost dezafectata. Pretul de 169.000 euro este negociabil.

169000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 237000 €
Vila 6 camere 500mp Oportunitate Investitie Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

OPORTUNITATE INVESTITIE. Propunem spre vanzare in exclusivitate o casa exceptionala pe parter cu 6 camere in Corbeanca, chiar la drumul principal, Soseaua Unirii, nu deoarte de DN1. Locuinta, in suprafata utila de 500 mp este construita in anul 1996 si este aplasata pe un teren cu suprafata de 2000 mp. Imobilul are 6 camere, cu posibilitate de reimpartire datorita suprafetelor mari. Piscina exterioara, garaj. Teren 40ml deschidere x 50ml adancime Se preteaza atat pentru rezidential cat si pentru un restaurant sau o alta activitate. Pret negociabil

237000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele. Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Residence By The Lake - Luxury Estate Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Stiu ca esti in cautarea locatiei perfecte pentru tine si familia ta, asa ca ne bucuram sa iti prezentam Residence by the Lake in Corbeanca. Atunci cand te gandesti sa construiesti o casa unica, cauti geometria perfecta care sa ofere intimitate, iar daca vorbim despre Corbeanca si deschidere la lac, proprietatea prezentata le imbina perfect pe ambele . Vila este construita dupa un proiect custom made, unic si personalizat sa corespunda oricarei necesitati in familie. Mai bine spus, atunci cand metoda practica intalneste elementele de lux rezulta "The Perfect House". Am inspectat cu atentie intreaga proprietate si tot ce am vazut ne-a impresionat. Fiecare spatiu a fost analizat in detaliu si fiecare geam, usa sau elementele de decor au fost selectionate cu meticulozitate, toate contribuind la starea de bine sau "good charma". Toata gradina proprietatii are deschidere catre lac si iti poate starni cele mai indraznete idei de exterior design. Parterul casei te incanta de la intrare si te va surprinde cu fiecare detaliu pe care il vei analiza. Open living, space cu dinning si bucatarie insula. Mobilierul este custom made si iti vom spune de unde a fost achizitionat si cat a costat :) pentru ca va ramane in proprietatea ta. Asa cum era de asteptat, toata aceasta zona iti permite sa te relaxezi pentru ca are vedere catre lac. Fie ca vei sta in living, dining, bucatarie sau vei iesi pe terasa, te vei bucura de momente unice. Pentru ca prietenii tai sa se simta rasfatati, cand vin in vizita, la Parter au propria lor camera de oaspeti. Etajul este despre tine si familia ta. Master bedroom cu propria baie si dressing, exact asa cum ti-l imaginezi. Alte doua camere cu stiluri diferite de amenajare interioara cu baie si zona de dressing diferite si da, toate camerele de la etaj au vedere neobturata catre lac. Sunt multe alte secrete pe care casa ti le va dezvalui, insa vreau sa fii la fel de placut suprins precum am fost si noi, asa ca te invitam sa descoperim impreuna proprietatea. Fie ca vrei sa cumperi cu surse proprii, sau prin creditare bancara, va fi placerea noastra sa te ghidam in tot acest proces. Te asteptam cu drag!

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 199000 €
Vila P+1, cu suprafata de 203 mp in Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila P+1, cu suprafata de 203 mp, gradina 400 mp, situata in Corbeanca, in complex rezidential, langa padure, la 5 minute de DN1, compartimentata astfel: - parter: living+dinning-36 mp, terasa, hol, bucatarie-16 mp, mobilata lemn cires si utilata, inclusiv centrala Buderus, masina de spalat si a.c., camera tehnica, camera-birou-16 mp, baie cu geam -etaj:3 dormitoare si 2 bai cu geam, dormitorul matrimonial cu dressing, baie, si balcon. Finisajele sunt de foarte buna calitate, usile Pinum, aparatura AEG si Ariston,a.c. in toate dormitoarele, living si bucatarie, beneficiaza de utilitatile complexului, apa, gaz, canalizare, in plus avand sistem de alarma, sistem de irigare pentru gradina, semineu, 2 locuri de parcare, gradina superba, terasa la parter si balcoane la dormitoare. OVC 110103

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Casa 3 camere CORBEANCA TAMASI Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Un loc retras presupune liniste, natura si feng shui, iar Next to the Forest House le imbina pe toate perfect in 257 mp. Corbeanca este locul perfect pentru a te retrage din zilnica aglomeratie a Bucurestiului. NSI Real Estate va pune la dispozitie o casa aflata in Corbeanca, Tamasi, intr-un loc retras, chiar langa padure. Parter format dintr-un living spatios si luminat de 45 mp, grup sanitar, bucatarie deschisa complet mobilata si utilata. Terasa acoperita si teren gradina dotat cu sistem de irigare automat marca HUNTER. La etaj se gaseste un domitor cu balcon propriu, grup sanitar comun si dormitor matrimonial cu dressing, baie matrimoniala si balcon propriu. Vila se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice TEKA Germania, corpuri de iluminat interior (lampi cu LED si lampi economice) si exterior (lampi cu LED). Mobilier hol intrare, mobilier dressing si mobilier bai. Vila dispune de toate utilitatile necesare – centrala termica, apa, canalizare, gaz si energie electrica.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 215000 €
Vanzare vila cu 1 etaje Ilfov, Corbeanca - 215000 EURO Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Va propun spre vanzare o vila in Corbeanca, o oaza de liniste, situata departe de agitatia orasului si a zumzetului continuu pe care cei mai multi dintre noi vrem sa il lasam in urma cand plecam de serviciu.Privelistea spre lac si amenajarea curtii vin in completarea interiorului acestei vile, care ofera senzatia de caldura si liniste. Siguranta locuintei este asigurata de un sistem de monitorizare legat la firma de paza si protectie.Pentru a va convinge de aceste aspecte, va astept cu drag la vizionare.

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 400000 €
Corbeanca Lac, constructie 2014, UNICAT, piscina, deschidere lac, libera Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila cu 20 camere cu un regim de inaltime deS+D+HP+1+M localizata in zona Corbeanca, aproape de ansamblul Corbeanca Forest, avand deschidere la lac si imprejurimi deosebite.. Locuinta, in suprafata utila de 950 mp utili plus terase a fost construita in anul 2014 si este aplasata pe un teren cu suprafata de 2000 mp. Este in stadiul de "gri avansat", mai exact are tamplaria montata iar instalatiile sunt deja efectuate cu materiale de foarte buna calitate. Proiectul este uncat prin localizare, dispunerea si dimensionarea spatiilor, dar mai ales pentru dotarile prevazute in proiect: sala squash, piscina, sala de sport, vestiare, terasa exterioara cu bucatarie si grup sanitar, ponton, mansarda open space ce poate fi utilizata in diverse moduri. Imobilul se afla in stadiul de incepere a personalizarii.

400000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 430000 €
Vanzare Vila un nivel, 5 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vanzare Vila un nivel, 5 camere, zona Corbeanca. Vila are o suprafata de 400 mp, avand regimul de inaltime: P+pod. Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: Parter: Living + Birou + Bucatarie + Dining + Dormitor matrimonial, care include baie si dressing + Camera hobby + Dormitor + Grup sanitar + Garaj + Camera tehnica; Suprafata construita: 400 mp Suprafata utila: 320 mp Suprafata teren: 1.000 mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. garaje: 2 Nr. locuri de parcare: 3 Nr. terase: 2 Invelitoare acoperis: tigla An construire: 2007 Utilitati: curent, apa, gaz, 2 centrale termice, panouri solare, calorifere, incalzire in pardoseala REHAU, aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless, gradina amenajata si dotata cu instalatie de stropire, alarma, sistem de supraveghere video, statie de dedurizare si tratare a apei, lampa UV, generator curent, instalatie de ventilare, detectoare de gaz. Finisaje si dotari: stare interior foarte buna, izolatii termice exterior, bucataria, holul si baile sunt placate cu marmura CALACATTA - Italia, iar livingul cu parchet masiv din Kumaru – Brazilia, peretii fiind acoperiti cu Stuco Venezian, si imbracat manual cu piatra naturala, semineu de dimensiuni importante, care functioneaza cu lemne, cu usa din sticla, incadrat in piatra. Evacuarea se face prin intermediul unui cos de fum izolat, ferestre din lemn masiv - import Italia cu geam termopan antiefractie, obloanele sunt din lemn masiv - Italia, antiefractie. Bucataria este complet utilata si mobilata fiind dotata cu linie completa de echipamente marca MIELE - Germania: plita electrica (incadrata intr-un blat din cuart), hota, cuptor electric, combina frigorifica, masina de spalat vase. Casa se ofera spre vanzare cu mobilier din lemn masiv - Italia. Imobilul, construit in anul 2007, se distinge prin folosirea optima a spatiului si numarul de spatii de depozitare create prin amenajare. Camerele sunt luminoase si atent finisate. Cele doua grupuri sanitare se prezinta intr-o stare foarte buna, fiind dotate conform celor mai recente tendinte cu obiecte sanitare Ideal Standard si GROHE, iar terasa din spate este spatioasa oferind o priveliste deosebita asupra piscinei si gradinii, de unde te poti bucura in intimitate, de liniste si de aerul proaspat. Piscina exterioara, in suprafata de 55 mp, placata cu mozaic tip Bizzata. Garajul dispune de 2 locuri de parcare, usa actionata electric cu telecomanda, fiind placat cu gresie si faianta Italia. Vecinatati: Padurea Corbeanca, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Mega Image, Hornbach, Aeroport Otopeni, Baneasa Shopping City. Facilitati: scoli, gradinite, restaurante, magazine, centre comerciale. Accesul se realizeaza rapid dinspre DN 1. Vila se vinde pentru un pret de 430.000 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment. Cod Oferta ESP01663RB. Telefon: 0726.11.99.88. Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/vila-p-4224.html

430000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Teren 3500 mp, intravilan construibil, Corbeanca- Otopeni Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Corbeanca- Otopeni, teren 350mp, intravilan, utilitati- apa, curent, gaze, impresmuit cu gard, porti acces, curte asfaltata partial, pentru mai multe detalii va rog a ma contacta telefonic.

230000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 130000 €
Vanzare casa Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Casa este situata la 20-30 de minute de nordul si centrul capitalei, poate fi solutia ideala pentru familie cu copii sau pentru oricine isi doreste sa traiasca intr-o zona linistita, cu un nivel scazut de poluare, cu acces facil la centre comerciale si recreationale. Vila se desfasoara pe parter si etaj, la parter regasindu-se zona de zi si dependinte pe o suprafata de aproximativ 90 mp, iar la etaj zona de odihna desfasurata pe 68 mp. Terenul imobilului are o suprafata totala de 535 mp, pe mare parte din el fiind amenajata gradina proprietatii.

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 625860 €
Vanzare teren constructii Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Teren intravilan in suprafata de 13908 mp, situat in comuna Corbeanca, judetul Ilfov, strada Malul cu Flori nr. 11. Terenul dispune de urmatoarele facilitati: intabulare, cadastru, utilitati (canalizare, apa, energie electrica, posibilitate bransare gaze), cu deschidere la strada. Terenul poate fi parcelat.

625860 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 127200 €
Vanzare casa 5 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

case paradisul verde (corbeanca) - 5% discount pt. ultimele 3 case (180 mp) pentru ultimele 3 case disponibile, ce au preturi incepand de la 133.900 eur (tva inclus), la plata unui avans de 50%, oferim un discount de 5%, astfel ca puteti cumpara casa ideala cu doar 127.200 eur (tva inclus).mereu aproape de nevoile clientilor nostri, cu mare atentie la detalii, alaturi de o echipa de arhitecti si designeri desavarsiti, am reusit sa optimizam functiunile interioare si fatadele, spunem noi, la superlativ.casa ta are un parter cu dormitor pentru oaspeti, bucatarie spatioasa cu camara si living cu expuneri spre gradina. la etaj exista 3 dormitoare, dressing si doua bai, toate create pentru a satisface nevoile familiei tale.constructiile sunt realizate la un standard tehnologic superior, cu materiale premium ce sporesc gradul de rezistenta si, totodata, reduc costurile cu energia.exista anumite elementele de detaliu ce evidentiaza proiectul nostru:tamplarie schuco living 7 camere cu feronerie ascunsa si geam tripangresie si faianta marazziparchet lemn triplu stratificatusi interior grauthoff exclusive doors usa exterior superlock exclusive doors incalzire in pardoseala, cu termostate de ambient in fiecare camerascara interioara lemn stratificattermoizolatie cu polistiren expandat 10 cm grau austrothermacoperis tip sarpanta clasica cu tigla metalicapavaje semmelrockgradina amenajata cu gazon tip ruloucasa se preda finisata complet, iar dvs. va puteti alege finisajele.pt. mai multe informatii, va invitam sa studiati site-ul nostru, caseparadisulverde.ro

127200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 7 €
Vanzare teren constructii 2000 mp Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Latime 17.5 m din care 3 m drum de servitute. Utilitatile sunt cam la 1000 m distanta.

7 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 71000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

De vanzare apartament cu 3 camere intr-o zona superba din comuna Corbeanca departe de trafic, aglomeratie si poluare. Apartamentul este amplasat la etajul 3 al unui bloc de 4 nivele + mansarda, construit in 2008 si are o suprafata de 101 mp + 2 terase care cumuleaza 16 mp si loc de parcare subteran. Spatiul este foarte bine impartit iar suprafetele sunt mai mult decat generoase. Living + dining cumuleaza aproape 40 mp, bucataria tip "open-space" are 9 mp. Spatiul de zi este completat de un hol la intrare de 4mp. Dormitorul matrimonial are 23 mp si dispune de o fereastra foarte mare cu vedere superba spre nord, baie proprie de 5 mp cu cada. Dormitorul mic are 16 mp. Apartamentul mai dispune de o baie de 4 mp cu cabina de dus, 2 aparate de aer conditionat, centrala proprie si are acces la toate utilitatile, toti furnizorii de cablu/internet fiind prezenti in zona. Un mare avantaj al apartamentului il reprezinta cele 2 terase: una din ele deserveste ambele dormitoare, ofera o priveliste superba spre nord, peste camp, padure iar in departare se vad Bucegii si subcarpatii. Cealalta terasa are vedere catre vest, fiind accesibil din livingul cu bucataria deschisa. In jur, peisajul este completat pitoresc de case, verdeata, copii pe biciclete dand o permanenta senzatie de vacanta si relaxare. Un alt avantaj major al acestei proprietati este reprezentat de spatiile comune si vecini. Apartamentul dispune de loc de parcare propriu in garajul subteran, blocul are gradina cu spatiu verde, loc de joaca pentru copii, spatiu de depozitare biciclete, camera pentru anvelope de iarna, sistem de supraveghere video, bariera de acces. Toate ingrijite zilnic de personal de intretinere si curatenie. Un aspect foarte important: nu exista vecini cu apucaturi conflictuale, scandaluri sau deranj. Este o comunitate in care bunul simt, si respectul intre locatari primeaza. O alternativa mult mai ieftina si comoda la o casa construita, simplu de intretinut, acest apartament asigura prin suprafata generoasa cat si prin functionalitate, tot confortul cautat la o casa in Corbeanca fara bataia de cap a avizelor, utilitatilor si cheltuielilor neprevazute care apar la o vila., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 3, Confort: Lux, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 5, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 117, anul constructiei: 2008

71000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 115000 €
Vanzare casa 4 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vand vila constructie 2018,localitate Tamasi,Corbeanca,strada Sportului. Parter,etaj si pod;suparafata construita inclusiv terase si balcoane este de aproximativ 150 mp.Terenul aferent este de 600 mp. Structura din beton si inchideri cu caramida;izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa.Acoperisul este din tabla. Parterul este compus din living,bucatarie,hol,grup sanitar si terasa. Etajul :dormitor matrimonial cu baie proprie si inca doua dormitoare cu o baie pe hol,balcoane la toate dormitoarele. Casa are si un beci de aproximativ 6 mp. Imobilul are toate utilitatile,curent,gaze si se vinde la cheie la pretul de 115.000 euro. Casa va fi finalizata "la cheie" in aproximativ 60 zile., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar loc de parcare: 3, numar bai: 3, suprafata utila: 120, suprafata totala: 600, suprafata construita: 170, anul constructiei: 2018

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Vanzare teren agricol Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Ocazie-Vanzare teren Corbeanca ,Petresti zona Forest 4100 mp. deschidere 17 m la drum asfaltat in apropiere constructii ,lac,cadastru ,intabulare Se poate intra direct din DN la teren

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 130000 €
Vanzare casa 5 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

. Corbeanca S.U. 140 mp, curte 571 mp, 5 cam., 2017, la cheie, vila la cheie Corbeanca, 165 mp construiti, finalizare2018, vila se preda la cheie, proprietar

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 129500 €
Vanzare casa 5 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Tamasi, Corbeanca, S.U. 138 mp, curte 250 mp, 5 cam., 2013, la cheie, 4 dormitoare, 2 bai, bucatarie, centrala, aer conditionat, garaj, foisor, gazon, cartier rezidential, bariera, mobilat, fosa septica, gaze, electricitate, cablu, internet, usor negociabil.

129500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Vanzare teren constructii Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vand teren intravilan Corbeanca, pentru constructii, zona de exceptie, suprafata de 1120 mp, 37 m deschidere, cu drum de acces inclus, pozitionat langa complexul rezidential Corbeanca Forest, Terenul este la 50 m de padure si la 100 m de lac, 300 m de Hornbach si de viitorul shopping mall Lidl, la 400 m de DN1 si Mega Image. Curent, gaze langa teren. Zona e in plina dezvoltare imobiliara - un complex de vile este in constructie langa teren. Terenul poate reprezenta o achizitie imobiliara foarte avantajoasa, luand in considerare pretul zonei. Oferta particular. Pret 23 euro/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 155000 €
Vanzare casa 4 camere Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila de vanzare in corbeanca zona f linistita inconjurata de paduri si lacuri. Casa este construita din beton armat si caramida Brickstone , acoperita cu tigla metalica Lindab si este compusa din 4 camere, dressing, 3 bai si Bucatarie . La parter este impartita asfel: living, baie de serviciu, Bucatarie . Si o terasa La etaj : 3 dormitoare , 2 bai si un dressing . Dormitorul matrimonial cu dressing si baie. Casa se vinde la cheie cu gresie ,faianta ,parchet , usi. Scara este din piatra naturala cu balustrada din inox Italia ,baile mobilate si utilate. Curtea amenajata cu alei din piatra gazon si pomi , aspersoare pt irigat automate , sau folosit numai materiale de calitate din import .Casa este conectata la reteaua electrica trifazica si gaze, alimentarea ch apa se face din put forat la 28 m. Pt mai multe detalii va asteptam la vizionare 730 - arata telefon - suprafata construita 161,5mp , suprafata utila 147mp

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(