Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Mures, Topa - 2500 EURO lunar

2500 €  De inchiriat
Inchiriere apartament 2 camere Tudor bloc nou Green Residence Apartament nou 2 camere in TUDOR. Bloc nou Green Residence Este complet mobilat si utilat, totul este nou si de calitate (mobila, electronice, electrocasnice, etc…). Incalzire in pardoseala, parchet Egger aqua (varianta de top de la Egger), usi din lemn cu toc lemn de la Porta Doors, mobila in dormitoare si bucatarie cu fronturi din MDF si soft close, coltar in living rabatabil, pat dublu in dormitor (160 cm latime), tamplarie din lemn la geamuri, plase de tantari la geamuri si la usi tip plisse (rabatabile), aplici pe tavan in dormitor si living cu posibilitatea de a seta lumina calda, lumina rece sau lumina neutra si poaibilitate de a mari sau micsora intensitatea luminii, electronicele din bucatarie sunt pe negru - frigider LG, cuptor cu microunde Samsung, masina de spalat vasele si cuptor incorporabile de la Electrolux, plita pe inductie de la Electrolux, aparat de cafea, aspirator, TV Philips, aer conditionat, masina de spalat haine, internet de mare viteza, cablu TV, posibilitate de a pune TV in fiecare camera inclusiv bucatarie deoarece sunt trase de la DIGI in toata casa prize si conexiuni. Incalzirea in pardoseala asigura o economie de minim 50% pe timpul iernii fata de calorifere centrala functioneaza la maxim 35-40 grade fata de 60-70 grade pt incalzire clasica. Apartamentul are doua terase - o terasa la bucatarie si o terasa mare de aprox 15 metrii patrati cu vedere la padure la living. Pretul este negociabil la fata locului in functie de mai multe aspecte care se vor discuta la apartament (de exemplu un aspect pe care il voi lua in considerare va fi perioada de inchiriere). Am rugamintea sa trimiteti mesaj prin SMS sau Whatsapp si sa scrieti APARTAMENT si va resun eu inapoi pe numarul de pe care primesc mesajul. Rog fara agentii imobiliare. 2 camere - Targu-Mures , 2 camere - Mures

Pe site din 10-03-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 84 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Topa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Topa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Topa.

Este topa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Mures, Topa  - 197 EURO lunar Proprietar 197 €
Inchiriere garsoniera Mures, Topa - 197 EURO lunar topa, Topa , jud. Mures

Inchiriez apartament cu 1 camera in regim hotelier,nou,complet mobilat si utilat,Wi fi,parcare privata. Apartamentul este intr-o zona rezidentiala,aproape de centru , Top med si Nova vita. 1 camera - Targu-Mures , 1 camera - Mures

197 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(