Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Giurgiu, Cosoba - 8900 EURO

8900 €  De vanzare
Vand casa neterminata la 20 km de buc.in sat cosoba teren 500 mp ,casa are 60 mp ,din cauza banilor nu am mai apucat sa o termin, nu am proiect la casa , decat acte pe teren ... zona padure in apropriere ..pentru mai multe detali ne auzim la telefon , poze mai multe va pot da pe whaptas .pretul este 5000 euro fixxx

Pe site din 27-09-2023
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cosoba.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cosoba. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cosoba.

Este Cosoba zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Cosoba  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Giurgiu, Cosoba - 105000 EURO Cosoba, Cosoba , jud. Giurgiu

In vestul Bucurestiului, la 15 km de Soseaua de Centura, in Cosoba, aproape de padure. Casa parter + pod, alcatuita din living open space cu bucataria, 3 dormitoare, baie, hol + terasa 15 mp acoperita. Structura este din caramida (fundatie, polistiren expandat, placa radier si peste parter placa beton, stalpi, grinzi, centuri), zidarie din caramida; izolata termic cu polistiren de 10 cm, cu densitate 80. La interior peretii sunt tencuiti, gletuiti, finisati si zugraviti, tavan polistiren. Instalatii electrica, sanitara, termica, centrala pe gaze in condensatie, calorifere. Obiectele sanitare, usile interioare, gresia, faianta si parchetul pot fi alese de cumparator. Casa este acoperita cu tigla metalica, are tamplarie tripan, trotuare din beton armat in jurul casei, alee pietonala si auto, fosa betonata. Gard din beton. Se vinde finisata complet si racordata la utilitati. Poate fi cumparata cu credit bancar. Pret 105.000 EUR. Case de vanzare - Cosoba , Case de vanzare - Giurgiu

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(