Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Gorj, Crasna - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Vand casa de locuit in comuna Crasna, sat Radosi, compusa din 3 camere si hol, cu suprafata construita de 87 mp. Constructia este din caramida, acoperita cu tigla. Ca anexa, este bucataria si baia in suprafata de 48 mp, construita din caramida si piatra, acoperita cu tigla. O alta constructie anexa, in suprafata de 30 mp, este construita din piatra si BCA, acoperita cu tigla. Constructia principala detine si beci. Deschiderea la strada este de 68 m. Casa si terenul din jur este in suprafata de 1051 mp. Imobilul este inscris in cartea funciara si are documentatie cadastrala (cadastru).

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crasna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crasna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crasna.

Este Crasna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Crasna  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Gorj, Crasna - 110000 EURO Crasna, Crasna , jud. Gorj

Ervin Casa Crasna, Gorj, Radosi Ofer spre vanzare casa, parter si mansarda, in comuna Crasna, sat Radosi, intr-o zona turistica submontana, la 5 km de Novaci si 23 de km de statiunea Ranca. Casa are o suprafata utila de 186 mp, iar terenul aferent de 2579 mp (curte, gradina, livada, vie).Casa este la rosu si are urmatoarea compartimentare: -la parter: o terasa acoperita, camera centralei, dormitor, bucatarie, hol, baie ,living -la mansarda: 2 dormitoare, hol, baie,dormitor matrimonial Utilitati:curent 380/220V, apa din 3 surse(retea publica, fantana , cismea). Casa este construita din materiale de cea mai buna calitate, constructie 2022-2023, , fundatia executata cu hidroizolatie, mansarda acoperita cu placa de beton, poate fi usor transformata in pensiune, existand deja multe pensiuni in apropiere. De asemenea, proprietatea dispune de un garaj si un sopru.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Crasna  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Gorj, Crasna - 110000 EURO Crasna, Crasna , jud. Gorj

Ervin Casa de vanzare Ofer spre vanzare casa, parter si mansarda, in comuna Crasna, sat Radosi, intr-o zona turistica submontana, la 5 km de Novaci si 23 de km de statiunea Ranca. Casa are o suprafata utila de 186 mp, iar terenul aferent de 2579 mp (curte, gradina, livada, vie).Casa este la rosu si are urmatoarea compartimentare:-la parter: o terasa acoperita, camera centralei, dormitor, bucatarie, hol, baie ,living-la mansarda: 2 dormitoare, hol, baie,dormitor matrimonialUtilitati:curent 380 220V, apa din 3 surse(retea publica, fantana ,cismea).Casa este construita din materiale de cea mai buna calitate, constructie 2022-2023, , fundatia executata cu hidroizolatie, mansarda acoperita cu placa de beton, poate fi usor transformata in pensiune, existand deja multe pensiuni in apropiere. De asemenea, proprietatea dispune de un garaj si un sopru.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Crasna  - 28500 EURO Proprietar 28500 €
Vanzare casa Gorj, Crasna - 28500 EURO Crasna, Crasna , jud. Gorj

Casa si teren aferent cu o suprafata de 8286mp din care intravilan 7323mp si extravilan 963mp,avand o deschidere la strada principala de 30 m/l si la strada secundara de 97m/l situata in Comuna Crasna , Sat Dumbraveni, Judet Gorj, zona semi-centrala , amprenta casei la sol fiind de 225 mp+anexe cu o suprafata de 103 mp. Imobilul dispune de 5 camere,2 beciuri de piatra , bolta vie 184 mp,de asemenea livada pruni si livada fanete Imobilul este racordat la utilitatile zonei: apa curenta si fanta ,energie electrica. Locuinta necesita investiti pentru a fi locuibila, aceasta se afla la ora actuala intr-un proces de renovare. Accept schimb cu garsoniera conf 1 Targu Jiu Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie in privat! Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Gorj

28500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(