Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ilfov, Cretesti - 120000 EURO

120000 €  De vanzare
Casa de vanzare in Comuna Vidra 16 km de Bucuresti, sat Cretesti , casa este la cheie si bransata la gaze , curent , fosa septica. Construita din caramida poroterm antiseismica si betioane (b 300 cu liant plastifiant pentru a nu absoarbe in timp umezeala din pamant) geamuri cu tamplarie salamander sase camere , construita in 2009. Teren 800 mp ,Drum asfaltat.

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 800 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cretesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cretesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cretesti.

Este Cretesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Bucuresti, Cretesti  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Cretesti - 72000 EURO Cretesti, Cretesti

Ionut Gtr Proprietar casa in Cretesti, com. Vidra Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic. NU raspund la mesaje. Proprietar vand casa in Cretesti, com. Vidra. Proprietatea este pozitionata la strada principala care este asfaltata, intr-o zona linistita. Distanta pana la statia de autobuz este de 20m. Terenul are suprafata de 1133mp cu deschidere 12m Casa are 3 camere, bucatarie si baie: - 2 camere si hol - primele 4 poze, construite dupa 2000 - 1 camera, bucatarie si baie consolidate si renovate recent Casa este racordata la apa si gaze. Accept schimb cu apartament cu 2 camere conf 1 in bloc construit dupa 1977, preferabil in sectorul 4.

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Cretesti  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare casa Ilfov, Cretesti - 72000 EURO Cretesti, Cretesti , jud. Ilfov

Ion Proprietar vand schimb casa in Cretesti, com. Vidra Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic. NU raspund la mesaje.Accept schimb cu apartament cu 2 camere conf 1 in bloc construit dupa 1977. Exclus parter si ultimul etajProprietar vand casa in Cretesti, com. Vidra.Proprietatea este pozitionata la strada principala care este asfaltata, intr-o zona linistita.Distanta pana la statia de autobuz este de 20m.Terenul are suprafata de 1133mp cu deschidere 12mCasa are 3 camere, bucatarie si baie: - 2 camere si hol - primele 4 poze, construite dupa 2000 - 1 camera, bucatarie si baie consolidate si renovate recentCasa este racordata la apa si gaze.

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(