Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Crevedia Mare - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Vand casa la curte, in Comuna Crevedia Mare, judetul Giurgiu, aproape de autostrada A1 Bucuresti-Pitesti (iesire km 34). Casa are 3 camere +hol+bucatarie+1veranda si este dispusa pe un teren de aprox 1600m2.Incalzirea este pe lemne (soba de teracota). Casa este racorda la reteaua de energie electrica. In curte se mai afla o anexa cu 2 incaperi: -toaleta de vara - magazie pentru diverse. Are 2 fantani, gradina cu pomi fructiferi,vita de vie. -Unic Proprietar (acte in regula). Mai multe detalii la telefon 736 - arata telefon - . Ofer si pretind seriozitate!

Pe site din 15-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1600 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crevedia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crevedia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crevedia Mare.

Este Crevedia Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Crevedia Mare  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa Giurgiu, Crevedia Mare - 42000 EURO Crevedia Mare, Crevedia Mare , jud. Giurgiu

Gelu Vasilica vrei o casa la sat Direct proprietar ofera spre vanzare o locuinta intr-o zona foarte linistita in sat Sf Gheorghe, com Crevedia Mare, jud Giurgiu.Imobilul se afla la 35km de Bucuresti. Constructiile a fost facute dupa ani 1972 cu suprafata utila de 156mp = casa din caramida 122mp, care este compusa din 4 camere si dependente pentru posibilitate de (baie si bucatarie) + anecsele aferente din BCA 34mp si un teren generos de 3024mp cu deschidere de19.9ml la strada principala, acte la zi (cadastru, intabulare si certificatul energetic), curent electric activ, putcu apa potabila, posibilitate de cablu Tv si internet pin fibra, PRETUL42 000 EURO usor negociabil, Gelu

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(