Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Cristesti - 155000 EURO

155000 €  De vanzare
Constructie noua, 2017, caramida, izolatie termica, centrala termica, aer conditionat. Casa are o suprafata de 180mp utili, parter+mansarda. Parterul este compus din 1 living, bucatarie, baie si 1 dormitor. Etajul cuprinde 2 dormitoare, 1 living, 1 baie si 1 dressing. Suprata terenului este de 500mp. Anexe: garaj, pivnita, bucatarie de vara, terasa. Pentru detalii, va rog sa apelati numarul de telefon Case de vanzare - Cristesti , Case de vanzare - Mures

Pe site din 20-08-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 180 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cristesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cristesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cristesti.

Este Cristesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Cristesti  - 197000 EURO Proprietar 197000 €
Vanzare casa Mures, Cristesti - 197000 EURO Cristesti, Cristesti , jud. Mures

Casa moderna de vanzare in Cristesti, aproape de strada Principala si de centrul comunei, la 2 km de centrul comercial Plaza M. Casa a fost construita in 2013 pe doua nivele : parter + semimansarda si este compusa din: living spatios cu bucatarie, hol si baie cu cabina de dus (parter) si doua dormitoare, doua bai, dressing, camera de serviciu + inca o incapere cu destinatie diversa (etaj). Din cele doua dormitoare se iese pe o teresa de aprox. 8 m. Casa dispune de doua curti, una in fata casei de 100 mp si una in spatele casei de aprox. 350 mp. (pomi fructiferi, gazon, leagan), o terasa acoperita de 24 mp, precum si un garaj pentru 2 masini cu intrare direct din strada. Suprafata utila este 100 mp/nivel,, iar terenul este in suprafata totala de 660 mp. Casa este mobilata (cu exceptia livingului), bucataria complet utilata, are incalzire prin centrala termica cu calorifere, aer conditionat la fiecare nivel. Casa a fost construita in regim propriu, cu materiale de buna calitate (caramida, geamuri termopan, izolatie termica, ferestre de mansarda). Pretul de vanzare al casei este de 197.000 Euro. Case de vanzare - Cristesti , Case de vanzare - Mures

197000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(