Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Dambu - 435000 EURO

435000 €  De vanzare
Proprietatea este situata in zona de case din Dambu, in vecinatatea Hotel Privo, cu arhitectura in stil Tudor avand ca inspiratie muzeul de arta veche apuseana - Minovici Furnica din Bucuresti. Suprafata totala a terenului este de 432 mp cu deschidere de 23 m la strada Slatina, respectiv 212 m.p. teren liber si 220 m.p. construit. Pe teren sunt edificate doua constructii separate, o vila cu amprenta de 150 mp si o anexa cu amprenta de 70 mp, in total 440 m.p. construiti in acelasi stil arhitectonic cu piatra de calcar si caramida aparenta. Proprietatea este conectata la retelele de curent(380 V, 220 V),gaze, apa si canalizare,telefonie, cablu TV,internet. Vila, construita in anul 2010 in regim P+M, contine; la parter: terasa,living,bucatarie, hol, o baie de serviciu, un dormitor cu baie si dressing , la etaj-mansarda : terasa, living,birou, o baie de serviciu , trei dormitoare din care unul cu baie proprie si dressing. Constructia este realizata din caramida Porotherm izolata,tamplaria din PVC cu geam termopan, deschiderile sunt securizate cu grilaje din fier forjat / obloane . Incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz de 53KW, in fiecare living fiind instalate seminee pe lemne cu cosuri de fum Schiedell. La finisajul exterior si decoratiunile interioare au fost folosite materiale deosebite ; caramida Klinker, calcar, marmura, fier forjat, parchet de stejar, mobilier din lemn masiv. Anexa, construita in 2010 in regim D+P, contine : la parter garaj cu usi automate pentru doua masini ,o baie de serviciu, hol, la demisol camera tehnica centrala termica, spalatorie / uscatorie , camere de depozitare dotate cu dulapuri metalice, acoperisul anexei fiind proiectat ca reprezentand "curtea" separata a mansardei. Vanzarea este efectuata de proprietar, situatia juridica este clara, pretul este negociabil.

Pe site din 03-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 432 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dambu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dambu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dambu.

Este Dambu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Dambu  - 208000 EURO Proprietar 208000 €
Vanzare casa Mures, Dambu - 208000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Proprietar vand casa particulara singur in curte in cartierul Dambu Pietros, la 3 minute de centrul orasului casa este compusa din 2 apartamente. Construita din caramida plina, anul constructiei 1966, fundatie din piatra 1,6 m. Subzidita in anii '90 Centrala termica noua Pivnita de 15mp uscata CF refacut in Ethera Se afla in intersectia a doua strazi, cu doua intrari in curte. Front stradal aprox 2 x 23m Doua apartamente, in total 4 camere, 2 bucatarii, 2 bai, 2 spatii de depozitare. (partial renovata) Casa are pod si pivnita, in curte spatiu de depozitare, garaj, fantana 10m Curte aprox 504 mp. Casa aprox 150 mp. Casa necesita renovare. Pretul afisat este in Euro, 208000€ negociabil Primul apartament este compus din 2 camere + living + bucatarie, baie, aproximativ 75mp Al doilea apartament este compus din 1 camera impartita in living si dormitor + bucatarie si baie aproximativ 50 mp (partial renovata) momentan data in chirie. Case de vanzare - Targu-Mures , Case de vanzare - Mures

208000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(