Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Satu Mare, Decebal - 38500 EURO

38500 €  De vanzare
Casa de vanzare in Ungaria, in orasul Csenger, la 12 km de vama Petea, intr-un loc frumos si linistit al orasului. Casa este in curs de renovare, are 220 m2 utili si 2700 m2 in total curte cu pomi fructiferi

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 220 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Decebal.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Decebal. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Decebal.

Este Decebal zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Satu Mare, Decebal  - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare casa Satu Mare, Decebal - 47000 EURO Decebal, Decebal , jud. Satu Mare

Detalii proprietate: Locatie: Situata intr-o zona linistita si pitoreasca, Localitatea Decebal Str Zorilor 13. Suprafata: 5 arii de teren comun. Tip proprietate: Parte de casa (Etaj) cu acces separat. Camere: 3 camere spatioase. Bai: 1 baie. Alte spatii: Hol generos, terasa privata. Caracteristici si facilitati: Acces separat: Proprietatea beneficiaza de acces separat, oferind confidentialitate si confort maxim. Acoperis recent renovat, Acces la Apa/canalizare (din comuna) gaz curent in fata portii. Este dotat cu apa separata/canalizare. Documentatie: Acte la zi, pregatite pentru transferul de proprietate fara intarzieri. Teritoriu comun: Partea de casa este integrata intr-un teren comun de 5 arii, ideal pentru relaxare si activitati in aer liber. Alte informatii: Aceasta este o oportunitate excelenta pentru cei care cauta o locuinta confortabila si accesibila, intr-o zona placuta si bine pozitionata. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe sau pentru a programa o vizionare! Case de vanzare - Decebal , Case de vanzare - Satu Mare

47000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(