Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dolj, Desa - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Casa , anexe,gradina 50 ari, pomi, vie, 2 fantani forate

Pe site din 15-04-2023
Vizualizari 45
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2
Suprafata teren: 5000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Desa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Desa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Desa.

Este Desa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Desa  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Dolj, Desa - 57000 EURO Desa, Desa , jud. Dolj

Vand proprietate in comuna Desa, Jud. Dolj compusa din Casa + Teren in suprafata de 1500 mp. Casa este compusa din 5 camere, hol, baie, beci, garaj inchis si diverse anexe gospodaresti. Aceasta a fost renovata recent in interior, are ferestre si usi PVC cu geam termopan, parchet, acoperisul a fost inlocuit integral cu tigla ceramica. Casa este conectata la electricitate, cablu tv, apa este asigurata de la reteaua publica si fantana din curte cu instalatie pentru udat gradina. Curtea este frumos amenajata, cu bolta metalica de vita de vie pe rod, flori si pomi fructiferi. Proprietatea se vinde partial mobilata si utilata (masina de spalat, frigider, aragaz, TV). Pretabila pentru locuit si gradinarit sau poate fi achizitionata cu destinatia de casa de vacanta, Dunarea aflandu-se la 7 km distanta unde se pot desfasura actiuni de agrement si pescuit. Pretul este usor negociabil. Pentru vizionari si mai multe informatii va rog sa sunati la numarul din anunt. NU raspund la mesaje. NU doresc sa fiu contactat de Agentii. Case de vanzare - Desa , Case de vanzare - Dolj

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(