Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Devesel - 15000 EURO

15000 €  De vanzare
Casa este compusa dintr o casa care contine 3 camere un hol si o camara iar celalalt corp este compus din bucatarie,camera,pivnita si un alt corp cu grajd si patul.Are gradina de pomi fructiferi,vie in curte nu la cimp si o gradina pe care se poate cultiva orice cu deschidere in camp. Toate camerele sunt mobilate cu mobila dupa anii 90 si se vinde cu tot in ea.Pretul este negociabil iar pentru mai multe detalii sunati va rog la telefon.

Pe site din 22-06-2021
Vizualizari 251
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Devesel.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Devesel. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Devesel.

Este Devesel zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mehedinti, Devesel  - 14900 EURO Proprietar 14900 €
Vanzare casa Mehedinti, Devesel - 14900 EURO Devesel, Devesel , jud. Mehedinti

**Va rugam sa sunati**. Mesajele primite pe OLX se vor citi cu intarziere. Vind casa in sat Chilia-Devesel, la 3 minute de la strada principala/sosea. Suprafata utila e compusa din doua case separate de 60 si 40 m patrati situate in paralel si conectate printr-o curte acoperita de un baldachin de vita de vie, care mai apoi este conectata de o alta curte pentru animale si o gradina cu pomi fructiferi, vita de vie, gradina de legume si fructe. Prima casa(pe dreapta) de 60m are 3 camere mobilate si un coridor cu baie si dus. Fiecare dintre cele 3 camere are termopane. Casa se vinde cu tot cu frigider, congelator, cuptor cu microunde, si aragaz. Una dintre camare are cuptor de lemne, iar o alta camera are chiuveta. In fata casei sunt 4 trepte care separa o gradina de flori, in special trandafiri, zambile si crini. La iesirea din gradina cu flori incepe culoarul acoperit cu vita de vie iar pe partea dreapta se afla o camara de vara si un loc acoperit folosit pe post de loc de parcare. Vis a vis de prima casa se afla cea de a doua casa care contine 2 camere mobilate, un coridor si o bucatarie, o camara pentru cereale si un beci. Cele 2 camere si camara de cereale sunt la un nivel mai inalt decat coridorul. Intrarea in camere si in camara de cereale se face prin urcarea a 4 trepte. In beci se poate intra tot prin coridor, prin coborarea a 7 trepte. Cea de a doua casa are atasament care este folosit in pricipal pentru reparati auto etc. Linga casa nr 2 se afla o fintana. Urmeaza cea de a 2 curte, care contine numeroase adaposturi de animale. Ultima parte este gradina de legume, fructe, vita de vie si pomi fructiferi care o form de L. Suprafata totala a locului(terenului intravilan curti constructii) este de 430 de metri patrati. Locatie: Casa se afla la 3 minute de sosea/strada principala, la un 1 km de primaria Devesel, 6km de Dunare si la 25 de km de Drobeta Turnu-Severin. Pentru mai multe detalii va rog sunati la numarul de telefon: 07******35 sau 07******46 Rugam seriozitate Case de vanzare - Devesel , Case de vanzare - Mehedinti

14900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(