Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Prahova, Doftana - 76500 EURO

76500 €  De vanzare
Valea Doftanei- casa vacanta Casa de vacanta - constructie finalizata in 2015, amplasata intr-o zona montana (altitudine 950m) exlusiv de case de vacanta si pensiuni VALEA DOFTANEI. Structura casei este din lemn stratificat cu grosime a grinzilor de 30 cm, cu izolatie multistrat (tencuiala/polistiren/lemn/vata minerala/rigips), tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, izolatia la mansarda fiind dublata cu strat de polistiren si folie de aluminiu. Instalatia electrica este numai cu cablu de cupru fiind tras traseu individual pentru fiecare convector. Curte in supraf de 650 mp amenajata cu loc gratar (BBQ PIT)/ terasa/leagan/casuta gradina. Interiorul casei are finisaje si amenajari de nivel superior. Casa are la parter un living open space cu bucatarie, baie cu dus si dormitor cu 3 locuri de dormit. Etajul unu are 2 dormitoare si baie cu cada. Mansarda este amenajata cu un dormitor. Incalzirea electrica cu convectoare instalate in fiecare camera cu reglaj electronic al temperaturii si functie antiinghet. Apa calda menajera este asigurata de 1 boiler de 100 litri. Apa este pompata din fantana de 12 m adancime intr-un recipient de stocare de 1000 litri, asigurand o rezerva permanenta. Casa se vinde complet mobilata!!

Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 165 m2
Suprafata teren: 660 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Doftana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Doftana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Doftana.

Este Doftana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Doftana  - 44000 EURO Proprietar 44000 €

44000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(