Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Prahova, Draganeasa - 38 EURO

38 €  De vanzare
teren si casa de vanzare Proprietatea este situata in comuna Provita, sat Draganeasa , strada Nedelci , casa fiind pozitionata spre culmea dealului , fiind penultima constructie . Pozitionarea casei pe culmea dealului ofera o priveliste deosebita spre sat si valea raului . Proprietatea este constituita din :- teren - 1900mp ( din acte ) 1822 mp ( din masuratori ) avand o livada de pruni si meri , 3 nuci si 3 ciresi ; doua locuri de parcare, un gratar exterior din caramida si imprejmuire din lemn . Accesul se face din drumul asfaltat ( strada Nedelci ).- casa - 145 mp avand regim de inaltime beci partial si parter , fundatii din beton armat , suprastructura din lemn si invelitoare din tabla . Casa este compartimentata astfel : o veranda , 2 dormitoare , o bucatarie , o baie , un living , un hol central si o terasa acoperita . Finisajele interioare aferente peretilor sunt din lambriu de lemn ; Casa este echipata cu centrala termica pe gaze si boiler Vaillant .- anexa gospodareasca din lemn - 30 mp construiti , alcatuita din bucatarie de vara , hol si camera depozitare pe doua nivele. Utilitati existente : telefonie fixa , internet si cablu tv ( Telekom ) , curent electric , gaze naturale , apa ( put forat , hidrofor ) .Centrala termica si boiler Vaillant .

Pe site din 29-06-2021
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 145 m2
Suprafata teren: 1900 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Draganeasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Draganeasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Draganeasa.

Este Draganeasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  5 camere Prahova, Draganeasa  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa 5 camere Prahova, Draganeasa - 95000 EURO Draganeasa, Draganeasa , jud. Prahova

Codrici Daniel Casa frumoasa, peisaj superb, Draganeasa, langa Campina Departe de zgomot si poluare,oaza de liniste, verdeata,aer curat-ozonat, priveste superba,la numai 100 km de Bucuresti, 30 de Sinaia, vand casa,teren 1640 m,casa are 230 m,5 camere,2 bai,bucatarie, terasa inchisa cu termopan,foisor,2 magazii, in curte sunt plantati pomi fructiferi,flori,brazi si tuia.Casa are 2antene satelit,net, sistem de alarma cu senzorii de miscare si camere de supraveghere,curent electric 220 si 380, gaze si incalzire cu centrala cu calorifere, apa potabila de la putul propriu cu hidrofor si fosa septica de 20 m cubi.Este construita din lemn cu structura din beton armat si piatra. 3 camere au terase (balcon) proprii Casa este calduroasa iarna si racoroasa vara,nu este nevoie de aer conditionat (este si aer conditionat),este o casa de vacanta.Se afla in Provita de jos,sat Draganeasa.Este o zona superba,peisaj frumos in tot timpul anului,nu sunt vecini in apropiere,nu deranjeaza nimeni,in zona mai sunt case de vacanta,iar localnicii sunt de treaba,sunt pasnici.Se pot face drumetii in zona , sunt trasee de ATV, KTM, pentru ciclistii iubitori de natura, pretul este negociabil,variante cu apartament +diferenta in Bucuresti sau Constanta.Mai multe foto trimit pe whatsapp.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(