Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Timis, Dragsina - 75 EURO

75 €  De vanzare
Vindem/schimbam casa la 15 km.de Timisoara Schimbam/Vindem casa la sat ( cca. 15 km de Timisoara), teren cu gradina total 655 mp + garaj+ anexe, incalzire centrala, toate recent construite. Finista in proportie de 75%. 3 camere etaj + 1 baie. Bucatarie si living mare + 1 baie/camara parter. Pod inaltat cu posibilitate de amenajare cel putin 2-3 camere. Incalzire si lumina trasa si in pod.Curent trifazic. Fosa septica, camera tehnica pe terasa. Telefon fix + Interenet.Pomi fructiferi, capsuni, diverse. Apa curenta retea + fantana propie. Dorim la schimb o casa/apartament in Timisoara cu minim 3 camere.Exclus curte comuna sau bloc cu 10 etaje. Sa fie actele in regula.Sau doua apartamente neamenajate indiferent de zona si etaj sau un apartament si diferenta in bani sau un apartament 3-4 camere si o masina toate la schimb.Asteptam si alte variante.Aceptam similar aceleasi variante si in tara sau Buzias.Telefon 0722739360 sau e-mail: , numar etaj: 2, numar camere: 4, numar loc de parcare: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 122, suprafata totala: 655, suprafata construita: 122, anul constructiei: 2009, Accept schimburi

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 122 m2
Suprafata teren: 655 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dragsina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dragsina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dragsina.

Este Dragsina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Dragsina  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Timis, Dragsina - 130000 EURO Dragsina, Dragsina , jud. Timis

Casa 4 camere 150 mp, teren 2600 mp front 18 m, cu anexe si gradina. Situata in localitatea Dragsina la 15 km de Timisoara spre Buzias, strada asfaltata cu zona verde generoasa in fata si retragere 17 m de la drum. Pentru detalii si vizionare va rugam sunati. Case de vanzare - Dragsina , Case de vanzare - Timis

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(