Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Dudesti - 67000 EURO

67000 €  De vanzare
Casa de vanzare. Casa se afla intr-o zona superba pe o suprafata de 4 hectare de teren, inconjurata de pomi fructiferi, pasuni si flori. Pe terenul intravilan se afla doua case, si un garaj pentru doua masini. Casa mare este compusa la parter din bucatarie+dining, living echipat cu aer conditionat, loc de luat cafeaua, hol, camara, baie, dormitor echipat cu aer conditionat. Geamurile termopan, usi si obloane din lemn masiv. Etajul este mansardat, este la rosu, se pot face doua dormitoare si o baie. Casa mica este compusa din dormitor, bucatarie si camera tehnica. Incalzirea si apa calda se fac pe peleti, centrala automata Feroli cu garantie inca doi ani, boiler electric, apa este din surse proprii cu hidrofor, fosa septica de utima generatie. Gradina casei este amenajata cu trandafiri de soi, flori si arbusti. Pe proprietate se gasesc pruni, meri, peri, ciresi, nuci, fazani, caprioare si tot felul de animalute care va fac viata mai frumoasa. Proprietatea are un mare potential turistic si agronomic, poate sa fie casa de locuit, de vacanta sau pensiune, peisajele sunt superbe, drumul pana la propritate este asfaltat, accesul fiind usor. Casele se vand semimobilate sau mobilate si utilate la cerere, pretul fiind discutabil in functie de doleante. Persoane de contact: Iancu Mihaela 0744631941

Pe site din 09-06-2023
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dudesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dudesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dudesti.

Este Dudesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Dudesti  - 18693 EURO Proprietar 18693 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Dudesti - 18693 EURO Dudesti, Dudesti , jud. Hunedoara

Proprietar, vand teren extravilan in suprafata 6231mp in Sat Dudesti, Comuna Luncoiu de Jos, Jud. Hunedoara. Terenul se poate introduce in intravilan si se afla la aproximativ 150m de drumul principal. Accesul la teren se face pe un drum pietruit care urmeaza sa se asfalteze in cursul anului. Terenul are o priveliste minunata inspre orasul Brad, satul Dealu Mare, Podele, Luncoiu de Jos si Luncoiu de Sus. Pret 3 euro/mp negociabil. Nu raspund la mesaja. Sunati pentru informatii. Terenuri - Valisoara , Terenuri - Hunedoara

18693 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(