Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Timis, Dumbravita - 142000 EURO

142000 €  De vanzare
Proprietar ofer spre vanzare 1/2 duplex parter + etaj, situat in zona rezidentiala de vile in Dumbravita, zona Belvedere pe strada Johann Sebastian Bach, cu o suprafata construita de 155,24 mp, 127,11 mp utili si suprafata teren 408 mp compartimentat astfel : * parter : 1 hol intrare, living, bucatarie, baie, terasa, spatiu depozitare si camera tehnica; * etaj : hol, un dormitor matrimonial cu dressing, baie si balcon, 2 dormitoare si o baie, toate cu acces de pe hol. Curtea este placut amenajata cu pavaj, spatiu verde de relaxare prevazut cu sistem automat de irigare, arbusti si loc de parcare(in curte si in fata imobilului). Gardul imprejmuitor este din placi de beton in spatele imobilului si pe laterale iar in fata din boltari din beton, finisati si fier forjat. Deasemenea gardul dintre gradinile duplex-ului este confectionat din panouri de bambus. Constructia este realizata din caramaida Poroterm de 38, 25 si 11,5 cm , polistiren 10 cm, decorativa Sanmarco, pereti interiori tencuiti, tifel Sto, ferestre Fabrica de geamuri cu profil 6 camere si sticla tripan, usi interior Coco&Tinoli, incalzire in pardosea cu termostat ambiental in fiecare camera si izolatie termica de cea mai inalta calitate. Utilitati:  apa retea si foraje individuale pt sistemul de irigare al gradinii, fosa septica (canalizare in lucru), curent, gaz. Beneficiaza de: centrala proprie pe gaz, strada iluminata si asfaltata. Fundatia casei si a gardului are hidroizolatie. Finisajele sunt de calitate superioara,iar design-ul interior de exceptie. Exista poze detaliate cu toate etapele constructiei. Imobilul se vinde la cheie, baile, holul, intrarile si terasele sunt acoperite cu travertin , baile beneficiaza de obiecte sanitare. Se discuta direct cu proprietarul, astfel economisiti aproximativ 3000-4000 euro comisionul agentiilor.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 24 m2
Suprafata teren: 408 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dumbravita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dumbravita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbravita.

Este Belvedere zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Dumbravita  - 215000 EURO Proprietar 215000 €
Vanzare casa Timis, Dumbravita - 215000 EURO Belvedere, Dumbravita , jud. Timis

Persoana fizica, casa de vanzare Dumbravita, cartier Belvedere, regim de inaltime P+1, suprafata utila 153 mp, faza de executie “la alb “, teren aferent 423 mp, situata pe colt cu doua intrari, 5 camere, 3 bai, incalzire pardoseala, beneficiaza de toate utilitatile, mai multe detalii la telefon . NU DORESC COLABORARE CU AGENTII IMOBILIARE !!! Case de vanzare - Timisoara , Case de vanzare - Timis

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(