Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Cluj, Cluj-Napoca - 146000 EURO

146000 €  De vanzare
Cristian Mihoc PF Vand apartament 3 camere Calea Turzii Apartamentul este pozitionat la etajul 1 din 2, intr-un bloc cu 8 apartamente, construit in 2015. Este situat pe o alee privata si face parte dintr-un complex de 3 blocuri mici de locuinte. Orientarea S-E si ferestrele de mari dimensiuni asigura lumina naturala pe tot parcursul zilei si ofera o priveliste foarte frumoasa asupra orasului. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea: doua dormitoare, un living+bucatarie, baie cu geam, birou, terasa 6 mp, terasa 3 mp. Apartamentul dispune de un loc de parcare, la pretul de 10.000 euro. Tamplarie PVC cu 3 randuri de sticla, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat: plita inductie, cuptor electric, masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Clasa energetica A - costuri foarte mici pentru incalzire. Pentru agentii imobiliare: Nu platesc comision pentru intermediere imobiliara.

Pe site din 16-09-2023
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Calea Turzii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 118000 EURO Proprietar 118000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Cluj, Cluj-Napoca - 118000 EURO Calea Turzii, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Zoltán Tóth V. (Sau inchiriere) apartament 2 camere pe Calea Turzii, Cluj-Napoca PF vand apartament cu 2 camere, decomandat, situat la parterul unui imobil aflat pe Calea Turzii, zona OMV, in apropiere aflandu-se 18 Gym, statie de autobuz, mini market. Apartamentul este compus din: -2 camere (decomandate), bucatarie, baie -etaj: parter -suprafata: 46 mp -centrala termica proprie (noua) -frigider, aragaz electric, masina spalat (noua), smart TV (nou) -loc de parcare in fata apartamentului (fara CF) Se vinde utilat si mobilat. Chirie lunara: 400 EUR Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

118000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Cluj, Cluj-Napoca - 119000 EURO Calea Turzii, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Apartament de vanzare pe Calea Turzii nr. 68(prima statie de bus dupa Teatrul National). Demisol inalt, complet renovat, ocupabil imediat. Pretabil pentru locuinta sau birou. Disponibil si pentru inchiriere.(450Euro/lunar). 2 camere - Cluj-Napoca , 2 camere - Cluj

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(