Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Ilfov, Dumitrana - 39000 EURO

39000 €  De vanzare
Teren + Casa de weekend in Magurele-Dumitrana, utilitati, gard beton EXCLUS AGENTII (va rog nu sunati) EXCLUS SCHIMBURI DE ORICE FEL Vand teren (750 mp) deschidere 11m in loc Dumitrana, Ilfov. Terenul este imprejmuit cu gard din beton ridicat cu autorizatie de construire de la primarie. Pe teren este o casa de vacanta / weekend din 3 containere modulare de locuit de 6m x 2.4m fiecare cu inaltime de 2.5m la interior compartimentat astfel: Bucatarie "open space" + living de 25 mp; O camera (dormintor) de 12 mp O baie de 6mp (cu acces si din exterior) Bucataria este mobilata si are un boiler de 10l (vezi foto) Baia are cabina de dus, lavoar si toaleta + boiler de 30l (vezi foto) Casa are instalatie electrica completa cu 2 tablouri electrice si ilminare LED in toate camerele. Containerele sunt modulare, adica se mai pot adauga alt containere atat deasupra cat si un lareral in vederea extinderii spatiului de locuit. Casa este izolata cu panou sandwish de 6cm, geamuri termopan, usi rezistente. este prevazut cu sistem de ALARMA Exista aparat de aer conditionat si incalzire cu panou electric. Avantajul casei modulara este ca poate fi mutata usor oriunde pe teren sau in afara lui la costuri cel putin rezolabile. (3000 lei pentru 300Km) Pe teren mai este amplasat un garaj GRANITUL din beton, cu fundatie (pe post de magazie) de 18mp amplasat cu autorizatie de construire de la primaria Magurele; garajul este acoperit cu tabla si are terasa de 3mx 3m in fata si 3m x2.5m in spate. Garajul are instalatie electrica cu 4 prize SHUKO si iluminare cu LED in interior si pe cele doua terase. Garajul este izolat cu polistiren de 5 cm (foarte racoros vara) Terenul este "intre case" are apa trasa in curte, curentul si gazul se afla la poarta (0.5m de gard) Poartă auto metalică cu policarbonat culisanta de 4m latime (util) + poarta pietonala metalica cu policarbonat moderna cu latime de 1m util. Poarta auto pregătită de automatizare. Strada de acces este asfaltata si are o latime de 11m. Proprietatea se afla la 16 Km de piata Unirii si la 5.5 Km de la Soseaua de Centura a Bucurestiului. Pretul este putin negociabil.

Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 1070
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 43 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dumitrana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dumitrana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumitrana.

Este Dumitrana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Dumitrana  - 114000 EURO Proprietar 114000 €
Vanzare casa Ilfov, Dumitrana - 114000 EURO Dumitrana, Dumitrana , jud. Ilfov

Ofer spre vanzare vila suprafata utila 160 de metri patrati compusa din terasa spatioasa ,parter compus din living ,bucatarie, baie,dormitor, etaj compus din doua dormitoare, baie,plus mansarda locuibila amenajata, dependinte magazie ,beci . Curte suprafata totala 312 mp. ,amenajata cu alei betonate, gazon, pomi ,bolta vie,curte amenajata . An constructie 2011, proprietar,toate actele la zi . Zona linistita,cartier nou..Casa este dotata cu incalzire centrala inteligenta (se poate seta din telefon oriunde ati fi) ,aer conditionat cu acces wifi (se poate accesa din telefon).Parc agrement Dumitrana, gradinita in apropiere. Statie STB la 150 metri. Pentru vizionare ,alte detalii, ma puteti contacta telefonic . Se poate vinde mobilata. Case de vanzare - Magurele , Case de vanzare - Ilfov

114000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(