Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Dumitrana - 75000 EURO

75000 €  De vanzare
Vand casa cu teren de 4520 de m2,cu pretul de 18 euro/ m2. Terenul are drum de acces pe ambele capete, o deschidere de 13,5 m ( curtea) iar celalalt capat 17m ( gradina). Casa este de caramida ( este solida dar are nevoie de renovare nefiind locuita in ultimii ani ) si este racordata la curent si apa. Gazele sunt la poarta, iar lucrarile pentru canalizare sunt in desfasurare. Statia STB se afla la 100m. Actele sunt la zi. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Dumitrana , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 07-09-2024
Vizualizari 51
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 4520 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dumitrana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dumitrana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumitrana.

Este Dumitrana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dumitrana  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumitrana - 74000 EURO Dumitrana, Dumitrana , jud. Ilfov

EXCLUS AGENTII (va rog nu sunati) EXCLUS SCHIMBURI DE ORICE FEL Vand teren (1500 mp) deschidere 11m in loc Dumitrana, Ilfov (Magurele) . in primii 30m are latime se 11m apoi deshiderea se mareste la 25m pt urmatorii 43m, apoi mai sunt inca 10m cu latime de 15m. Lungime totala teren: 83m. (Vezi foto) Este imprejmuit cu gard din beton ridicat cu autorizatie de construire de la primarie. Poarta acces automatizata, electrica.  Zona civilizata cu vecini de calitate. Liniste, aer curat, etc... Ideal locuinta. Pe teren este amplasat un garaj "GRANITUL" din beton, cu fundatie (pe post de magazie) de 18mp amplasat cu autorizatie de construire de la primaria Magurele; garajul este acoperit cu tabla si are terasa de 3mx 3m in fata si 3m x2.5m in spate. Garajul are instalatie electrica cu 4 prize SHUKO si iluminare cu LED in interior si pe cele doua terase. Garajul este izolat cu polistiren de 5 cm (foarte racoros vara) Terenul este "intre case" are apa trasa in curte, microstatie de epurare (FOSA) de 1500l (practic are canalizare), exita si canalizare pe strada. Bransament curent electric TRIFAZAT - 25kW., iar gazul se afla la poarta (0.5m de gard) Strada Luliacului nr 3, Dumitrana, Magurele, Ilfov Poarta auto metalica cu policarbonat culisanta de 4m latime (util) + poarta pietonala metalica cu policarbonat moderna cu latime de 1m util.  Poarta auto se deschide / inchide din telecomanda, este automatizata.  Strada de acces este asfaltata si are o latime de 11m. Proprietatea se afla la 17 Km de piata Unirii si la 7 Km de la Soseaua de Centura a Bucurestiului. ATENTIE! pe sosea... nu in linie dreapta. Pretul este putin negociabil Terenuri - Pruni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

74000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(