Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Iasi, Erbiceni - 27900 EURO

27900 €  De vanzare
Localizata in satul Barlesti, comuna Erbiceni, judetul Iasi, proprietatea se afla la 30 km de Iasi si este formata din: 1. Casa de 40mp, compusa din 2 camere, hol si baie cu boiler electric. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Incalzire pe lemne - sobe din teracota c. Geamuri termopan d. Dusumea si parchet in camere, gresie pe hol si in baie 2. Casa de 60 m2 cu 4 camere, hol. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Parchet in toate camerele si pe hol 3. Anexa de 35mp, compusa din bucatarie, hol, beci si spatiu pentru depozitat lemne. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Dusumea in bucatarie, parchet pe hol 4. 2 fantani cu apa potabila (una din ele este folosita pentru alimentarea cu apa a casei, anexei si grajdului) 5. Fosa septica 6. 2 locuri de parcare pentru masini 7. Grajd pentru animale, apa trasa in interior, adapatori pentru vaci 8. Fanar Drum pietruit, 200 de metri pana la asfalt. Acces facil la mijloacele de transport: curse regulate cu autobuzul Iasi - Belcesti, 1.2 km pana in statie. O alta varianta de transport este cu trenul Iasi - Harlau, 1.9 km pana la halta Erbiceni. Total teren: 1500 mp Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun,Pietruite , Utilitati generale: Apa,CATV,Curent , Sistem incalzire: Soba/Teracota , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Lemn,PVC , Izolatii termice: Izolat termic,Exterior , Podele: Dusumea,Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Vopsea lavabila , Dotari imobil: Curte,Gradina , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 1500,0 m2, Suprafata utila: 115,0 m2, Numar camere: 6 , Numar bai: 1 , Incalzire: lemn ,

Pe site din 15-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Erbiceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Erbiceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Erbiceni.

Este Erbiceni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(